mnogo radi s njima

MALIŠANI NAJVIŠE UČE KROZ PRIČE I KNJIGE: Jelena Đoković otkrila na kom jeziku se priča u njihovoj kući

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

mimi

15-04-2020 13:54h
Ova od svega pravi tešku nauku. Svakodnevne stvari, sa kojima se svi susrećemo, pretvara u maltene neizvodljive. Smaračica par ekselans.

N

15-04-2020 15:00h
@mimi
Jos samo francuski da nauci i gde ce joj biti kraj!:)
Al' francuski teeezak:)

Maja

15-04-2020 15:45h
@mimi
Da,nigde spontanosti.Meni je kod nje sve izveštačeno.Оna ne može sa decom ni lastiš da preskače a da nije pre toga tri knjige pročitala gde piše kako se to radi.I to analiziranje svega do besvesti,filozofiranje oko hrane.Razumem zdrav život аli ovo je teško foliranje I preterivanje.Ali razumem je u neku ruku.То је neki njen način da pokuša da izadje iz Novakove senke.

starica iz Nemacke

20-04-2020 07:15h
@mimi
A ti MIMI, zlobnica par ekselans!!! Ostavite tu zenu konacno na miru!

Duda

15-04-2020 13:58h
dadilja prica sa decom engleski. Sto nisi uzela Srpkinju za dadilju pa bi sa decom pricala Srpski. E moja Jelena, kome ti pricas bajke.

Zoran

15-04-2020 14:07h
@Duda
Baba i deda ne mogui da budu dadlje, zauzti poslom. Inace videla moja zena Jelenu kako uci dete srpski kad bio jos mali: Ovo je kebidz, kupus.....:) Nemate vi pojma o zivotu. Izgleda samo pare imate. Kad vam dete ode iz Srbije sa dve godine i kad u 15 godina gnjegova baba pita nas jel ono zna engleski(posto prica bez naglaska srpski) a Amer pita jel zna srpski(posto prica engleski bez naglaska), javite se. Inace nema Srbimna oko nas na 100km ovde u Americi, decenijama.

starica iz Nemacke

20-04-2020 07:10h
@Duda
Ne znam zasto je vecina naseg naroda tako ljubomorna, zajedljiva i zla. Ljudi moji sta vas je briga kako ko vaspitava i uci svoju decu. U moje doba sam sa svojom decom samo srpski pricala - rodjeni su Nemackoj. Nemacki su naucili uz decu, tv, vrtic, skolu i govore oba jezika perfektno a posecivali su i nastavu na nasem jeziku. U skoli su pored nemackog naucili i engleski, francuski, veliki latinum i po malo spanski. Danas moja cerka i ja pricamo sa mojom unucicom (nepune 3 godine) iskljucivo srpski, otac svoj maternji jezik - arapski a u vrticu je naravno nemacki jezik. Eto, to je nas nacin ucenja po savetu lekara. Kroz igru je naucila i da broji i da cita sva slova i brojeve. E pa bas me interesuje misljenje pametnjakovica!

Norge

15-04-2020 14:04h
Ti i Novak treba sa decom da pricate samo srpski jer su svi drugi jezici za vas strani i imate akcenat. Znaci deca bi pogresno ucila.
Makar ti koliko mislis da si fantasticna , univerzalna i fenomenalna , engleski ti nije kao maternji.
Jezik se uci od nativnih govornika.

starica iz Nemacke

20-04-2020 07:11h
@Norge
Najpametniji komentar!

On

15-04-2020 16:06h
Dete treba usmeravati ali paziti da ne nameces previse, da ne forsiras da ti dete ne bude tuzno i nezadovoljno..Sa decom se mora raditi, jer se vide rezultati takve dece i dece koja su prepustena sebi na odgoj i razvoj. Tehnologija je budućnost, svidelo se to nama ili ne..Detetu ne treba dopustiti da mu kompjuter i igrice zauzimaju paznju veci deo dana,naravno.. ali ne treba ni odbacivati u potpunosti. Umerenost u svemu je najbolja odluka po meni.

Sreca

15-04-2020 16:36h
Jelena, Jelena eh kad bi andjeli imali malo vremena za nas...................

Dr. Cibuki

17-04-2020 19:19h
Izgleda da je Nole prvi iz očaja
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: