dirljivo

"ĆERKA JE MALA DEVOJČICA KOJA IZRASTE U VAŠU NAJBOLJU PRIJATELJICU": Ceca raznežila javnost emotivnom porukom

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Ne

07-04-2020 23:15h
cerka je cerka,majka je majka, prijateljica je prijateljica. Pusti je, mora da odraste, bude svoja i ima prijateljicu, ne majku prijateljicu. Nadji sebi drustvo, nekog, ko ce ti se diviti i spusti se, kisobran i cipelice pamtimo. Ocigledno je, zelis kopiju sebe i gusis mladu devojku. Izgubljena, nema svoj Identitet. Obelezena je, vestacka je i mora biti slavna pevaljka u 21 veku.

Ajde

08-04-2020 02:50h
@Ne
Vidis da je zena Ceca hm... Anastasija nimalo svesna svega mlada devojka jos malo zena ispasta shvatice vremenom, prati i kopira raspalu majku ko zna koliko se njenih jebaca kao mala nagledala.Morbidno ? meni je iskreno zao te devojke.

Tvitki

08-04-2020 03:24h
@Ne
Slazem se.Da je normalno radjati prijateljice,ne bi majke radjale decu.Deluje mi da je Ceca jedna od onih majki koja nije uzivala u mladosti posto se rano udala pa sad to leci preko deteta...Takodje,istina je da cura nema svoj identitet.A da bilo kakav komentar neko ostavi na njenom instagram profilu bilo bi da je neko hejter ko naravno ne podrzava necije komentare.Ne vidim onda poentu neslaganja sa necijim nacinom razmisljanja i zivljenja...naravno,bez vredjanja,psovanja,i svega negativnog.Ali svako ima puno pravo da ljudski komentarise ako se ne slaze sa necim.

ne vredi vise ni vredjati

08-04-2020 09:08h
@Ne
vidite koliko joj je samo glava porasla od pretvaranja i zla ...

a devojcica sirota veze s pevanje nema ... i umremo od smeha kad zazmuri i kad se uhvati za usi KOLIKO JE NAVODNO POGODILA TON ... buahahahaaaaaaaaaaaaaaaa ...

Rouz

08-04-2020 10:20h
Ja se potpuno slažem sa Cecom. Nema ništa lepše od predivnog odnosa majke i ćerke. Majka uvek želi najbolje svom detetu, a dete ume da prepozna i uzvrati ljubav. U tom smislu i jesu najbolje prijateljice. Osvrnite se samo oko sebe koliko ima rivalstva u porodicama. Ceca je uspela sa svojom decom koja je stvarno vole.

Majka

08-04-2020 13:40h
@Rouz
ne moze biti prijateljica, jer ne majka.

marko

08-04-2020 11:03h
Od tolikih miliona pokradenih naravno lako je biti dobar sa decom kada nemoras misliti sta ce da jedu sutra
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: