njoj ovo najteže pada

"ZAŠTO LUNA NIJE BILA S TOBOM NEGO KOD CECE?" Još jedna potresna rasprava Anabele Bukve i Gagija Đoganija

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Sarita

26-03-2020 09:20h
Ceca je hranila aLjuljetakezavog obučavala u sexu a Tacu uvodila u tajne sexa. Kad je nanogica ukačila izbacila je na ulicu. Tad je sa 14 otišla da živi sa dečkom.

Lazar

26-03-2020 11:33h
@Sarita
Došla je kod Nenada i ostala skoro dve godine da živi sanjim.

Porazavajuce

26-03-2020 15:49h
Klasicna svadja roditelja, i to onih kojima je svadja i da nadj**u onog drugog mnogo vazinja od dece. Ovaj scenario mi je jako dobro poznat jer je brak mojih roditelja bio bas takav. Istina niko se nije drogirao, ali su svadje bile svakodnevne a bilo je i batina. "Podigli" su u tom braku nas troje dece koji zauvek nosimo oziljke na dusi.
Mnogo mi je bilo zao Lune koja je vristala kada je Anabela prvi put u svadji poprskala Gagija vodom. Ta devojcica sto vristi od nemoci bila sam ja...
Vrlo slicno, moj otac je bio taj sto je tukao majku, a majka nam je o ocu govorila sve najgore. I uvek su se vadili na to da cu ih razumeti kada budem imala svoju decu. Imam svoju decu i dalje ih ne razumem. Ne razumem kako Anabela moze da ostavi decu narkomanu??? Koji muskarac moze majci da bude vazniji od deteta? Koja droga moze da bude ocu izgovor? Deca nisu roditeljska briga 50%-50%, nego 100%-100%. Ako onaj drugi ne moze da vodi racuna i deca su kratka za njegov deo, onaj roditelj (ANABELA gusko slusaj ovamo!!!) koji je sposoban daje i partnerovih 50%, prema tome 100%. A ne da se vade i prebacuju decu jedno drugome kao vruc krompir.
Neki ljudi zaista nisu zasluzili privilegiju da budu roditelji. Moji roditelji su takodje u ovoj kategoriji. Otac mi je umro a majka i dalje zeli da me kontrolise, ama ista Anabela. Mnogo je tesko izvuci se iz tih kandzi.

Ivana

27-03-2020 10:17h
Luni je jedini spas Marko.Toliko.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: