deca

"MI ĆEMO OFORMITI RUKOMETNI TIM": Vlada Mandić progovorio o porodici, pa otkrio da li će stati na ludi kamen sa Jasminom

0

Sportista je otvoreno progovorio o svojoj partnerki Jasmini i mogućnosti da imaju još dece!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vlada Mandić otkrio je kako se njegova partnerka Jasmina Trnavac snalazi sa decom, kako se njih dvoje slažu, ali i da li će stati na ludi kamen!

 

"Jasmina se sve bolje snalazi sa više dece. Sa prvim Petrom se slabo snalazila, a sa Mateom i sa Savom je bolje. Tako da, treba da nastavimo. Znate, ljudi me često pitaju da li ćemo imati još dece. Ali, videćemo, polako. Imam Sašu, ćerku iz prvog braka, koja ima 13 godina. Obožava svoju braću i sestre. Svaki vikend ili drugi vikend je kod nas. Sve zavisi od odbojke i škole", kaže Mandić, a Jasmina ne isključuje mogućnost da u nekom trenutku bude još dece!

 

"Kod nas je to sve neplanirano. Mi ćemo oformiti rukometni tim. S obzirom na to da imam 25 godina, vrlo je moguće. Za sad želim da propratim kako rastu", iskrena je Jasmina.

 

foto: Damir Dervišagić

Njih dvoje su šest godina zajedno, ali još uvek nisu stali pred matičara.

 

"Ranije sam bio veliki protivnik brakova. Ne znači nam ništa taj papir. Jasmina i ja smo već šest godina zajedno. Dobro se slažemo, poštujemo, volimo i to je bitno. Moguće je da ćemo i tu formalnost da uradimo, čisto da nas više ne bi pitali za taj papir", tvrdi Mandić.

 

 

makonda-tracker