trudi se da im nadoknadi

„MOJA DECA NE ZNAJU ZA JUTRA S MAMOM“: Jovana Joksimović otvoreno o žrtvi koju je podnela zbog posla

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Aurora

06-03-2020 10:44h
Ne svojom krivicom(ili svojom voljom) mnoge žene prolaze kao Jovana.A deca tako brzo rastu i sve ono najlepše u ranom detinjstvu majke propuste,a sve zarad novca.

hm

06-03-2020 13:38h
@Aurora
Ralika je samo u tome sto je ovo bila njena volja a ne moranje.

Posmatrac

06-03-2020 11:24h
Svasta, pa sve zene koje rade "zrtvuju" svoja jutra sa decom, tokom radne nedelje. Roditelji na posao, deca u vrtice i skole, to je svakodnevica 80% ljudi, sta je tu neobicno?

svašta

06-03-2020 15:38h
@Posmatrac
Razlika je u tome što druge mame same bude svoju decu i vode ih u vrtić/školu a Jovana izvlači svoje duge i drugima uvaljuje svoje obaveze.

maja mm

06-03-2020 11:59h
Prvo, da imam ovolika usta, sigurno ne bih mazala ovako drečav karmin, zaista je strašno gledati ovolika usta. Drugo, i ja, kao i veći broj majki ne mogu da se budim sa svojom decom itd, itd. Jovana mi je oduvek antipatična i nadobudna, sa viškom samopouzdanja, što se naziva arogancija! Međutim, moj muž je obožava, tako da kada je ona na tv-u, ja radim nešto drugo, mnogo me nervira

Anči

06-03-2020 12:31h
@maja mm
Jao ja sam se ismejala i dala vam plus za komentar.I sama se nalazim ponekad u sličnoj situaciji,da li smo ljubomorne što nam muževi nekog obožavaju ili stvarno antipatišemo neke dame ?! ps. Ni za moj ukus Jovana nije nešto posebno,mada Bože moj niko nije savršen.

ja

06-03-2020 12:43h
Uz duzno postovanje doticne, ali svaka zaposlena zena propusti budjenje sa svojom decom, tako da ne znam zasto je sad ona posebno ugrozena. Pri tom, vrati se kuci ranije, pa to vreme moze da posveti deci, za razliku od nas koji radimo do 16-17 h i sigurno ne mora kao mi odmah da posegne za peglom i sporetom...
Tako da, bolje da cuti...

Mira

06-03-2020 13:12h
E stvarno tuga. Ne mogu da komentarišem dalje, nije pristojno.

Milica

06-03-2020 14:33h
Vidi ovako Jovana, ako zelis da si vise s decom, onda ostavis posao kao sto sam i ja ostavila.
Ali onda moras da se odreknes frizera, izlazaka, kafi s drugaricama i kojecega sto nine najophodnije. Sto ne verujem da bi ti ikad uradila, jer mnogo volis lagodan zivot. Svako ima pravo na svoj izbor, naravno, ali ne trazi jos da te zalimo. Izbor imas, biras sto ti vise odgovara i sto vise zelis.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: