sličnost je očigledna

SVI KAŽU DA JE PRESLIKANA PEVAČICA: Sestra Ksenije Pajčin je LEPOTICA BEZ PREMCA, a evo čime će se baviti (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Иди бегајНије

25-02-2020 15:45h
Није она лепотица.. она је НАЈЛЕПША најкултурнија и нема то везе што је моја комшиница

sandra

25-02-2020 17:15h
nije mi bas jasno toliko forsiranje pevacice, mozda jeste nekima bila lepa, najlepsa, sa pevanjem nije imala bas mnogo veze a njena zadnja pojavljivanja na televizijama (mnogi kanali imaju reprize svojih emisija te se mogu pronaci) su bila takva da ona nije mogla sastaviti jednu normalnu recenicu. sokantno i tuzno.

Raaza

26-02-2020 19:12h
@sandra
Nadobudna agresivna umisljena pevaljka bez grama talenta za pevanje.S bednim ulicnim recnikom,jedino sto je znala da vrti zadnjicom i da "erotski"prevrce ocima,vucarala se sa kriminalcima,koji su je stitili.To mi je svojevremeno njen bivsi decko rekao,pobegavsi od nje.Vama na savest dali ce te objaviti ovo.

SLATKO DETE SAMO STO DALJE OD SESTRINOG IMIDZA

25-02-2020 17:26h
ODMA SE VIDI, PO NOSU, DA SE BAVI BOKSOM

Kakva energija

25-02-2020 18:15h
To je zato sto je bila na koksu.

ona je nasa Kendal Dzener

25-02-2020 19:40h
bas je lepa devojka na svoj nacin ...

ali ce uvek postojati ruzni pakosni smradovi koji ce opisivanjem drugih govoriti i opisivati iskljucivo sebe ... ja bih cak rekla da je lepsa od Ksenije - iskreno ...

Vhkm

28-02-2020 09:29h
Retko ostavljam komentare ali sada sam pozelela. Predavala sam Miji, nije vazno sta i kada. Predivna je, vaspitana, pametna, kulturna, bila je devojcica za primer sto ne sumnjam da je i sada. Nimalo slicna sestri, sudeci po televizijskim nastupima iskljucivo. Naravno da ima lepe uspomene na sestru, kakva god ona bila za zivota. Ne kvarite joj uspomene bespotrebnim komentarima.

Hyper

01-03-2020 15:22h
Niđe veze.. Ne liče

Srbin

05-03-2020 15:39h
Lepa nego sta-ista Isidora Bjelica!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: