stigle rode

AKI RAHIMOVSKI DOBIO ĆERKU SA 27 GODINA MLAĐOM IZABRANICOM: Najlepše vesti u domu legendarnog pevača!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Moja savest

15-02-2020 23:05h
Pa posle toliko godina se ipak vidi , ko je bio u pravu na 14. kongresu ! Ko nije otišao u SLO i selidbom dokazao ispravnost programa SK Slovenije ! Čak i Bora Čorba , čak i ta srbenda !

jadnodete

15-02-2020 23:31h
Kad bude imalo 18 godina otac ce imati 82 vec sad mu vise lici na dedu nego na oca.
Ljudi niste svesni koje su to muke kad ti skolski drug kaze, e dobra ti baka a nezna da ti je to majka ili dobar deka a ti kazes, pa to mi cale, usledi bau vau smeh do suza.
Zar je ljudski misliti sebicno samo na sebe a ne i o detetu?

vesna

16-02-2020 01:59h
i neka je, djece i para nikad mnogo

Miroljub

16-02-2020 10:55h
@vesna
Da, "odgovorana" odluka da ovako mator ima dete. Velika je verovatnoća da će živeti još dugo kako bi to dete imalo oca tokom odrastanja. Nek' je on živ i zdrav nama i njima....
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: