sve je to normalno

NE ŽELI DA CECA I VELJKO BRINU: Bogdana Ražnatović se u trudnoći ne žali ni na šta, ali jedna stvar je uvek uznemiri?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

M

07-02-2020 10:58h
Jao, mladin otac mi je tugo ziva. Njih 4. napirlitane, a on kao ruski sluga iz 19. veka.

pa i na svadbi je sa sve kravatom izgledao

07-02-2020 11:28h
@M
ko da je posao na benzinsku po plin ... mada i zena mu s onim zubicima koje uvece ne znam dal mogu da stanu u kriglu od 0,5 izgleda prilicno OKOLINE NISA ... ČUK SELJACKI ...

ne zeli da ga opterecuje pred meceve sa HIBIBOM I KONOROM

07-02-2020 11:10h
BUAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ...

Alika

08-02-2020 07:34h
Povišen pritisak u trudnoći ni malo nije bezazlena stvar kako ovde piše. Zavisi koliko je povišen, ali treba se redovno kontrolisati i obavezno javiti lekaru. Ako se to često ponavlja da je iznad140/80, može ugroziti i zdravlje majke i deteta. To stanje se zove preeklampsija i eklampsija. Zato oprez! Sve što žene primete u trudnoći da nije kako treba, odmah konsultovati lekara! Budite odgovorne prema sebi i novom životu!

Viki

08-02-2020 11:39h
Sta mislis trudna u p m ispasce iz fine mozes mislitiaj ne serte dosadili ste i Bogu i narodu
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: