"zamisli da ti to uradi dete!"

„TEŠKO JE BITI MAJKA NATAŠE BEKVALAC“: Pevačicina mama otvoreno o mukama koje je imala zbog poznate ćerke

2

Iako ima troje dece, Mira Bekvalac se najviše u životu brinula zbog svoje srednje ćerke.

foto: Sonja Spasić, Youtube Printscreen
foto: Sonja Spasić, Youtube Printscreen

Majka pop pevačice prvi put je razgovarala s predstavnicima medija, i to s Ognjenom Amidžićem, kojem je otvoreno rekla kako je biti majka Nataše Bekvalac.

 

Teško je. Sve je teško, brate mili. Od posla do njenog privatnog života. Jako je teško. Sve mi to zajedno preživljavamo, i njen emotivni život i posao i decu i sve — iskrena je Mira Bekvalac.

 

Natašina majka otkrila je da je njena srednja ćerka sličnija ocu Dragoljubu, kao i da su oni pomogli pevačici da organizuje prve nastupe.

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

 

Bila je treći razred kada je ona nešto tako poželela. Uglavnom, počeli smo da radimo sa Batom Noninom, novosadskim kantautorom, koji nam je odradio četiri pesmice, a ona je nastupala sa tim pesmama. Nataša radi od svoje desete godine, a prvi put je nastupala u Borovom selu kada nije bilo ni struje ni vode. Išli smo autobusom, ja sam se brinula oko koreografije i stajlinga, a imala je i grupu koja je sa njom plesala — ispričala je Mira.

 

Ona je otkrila i da se Nataša sva tri puta udala u tajnosti, da nikad nije uspevala da utiče na nju zbog njenog burnog ljubavnog života, a okarakterissala je pevačicu i kao problematičnu.

 

Najproblematičnija je i moraš da se baviš njome, ne možeš samo da je pustiš — iskrena je Mira.

 

Ma, nema tu uticaja. Samo ideš, plivam za njom i to je to. Sva tri puta se tajno venčala. To je strašno, zamisli da ti to uradi dete. Ona uvek uradi ono što ona hoće. Pita ona, ali uradi kako hoće — ističe Natašina mama.

 

POGLEDAJTE KAKO SE NATAŠA SNAŠLA U EMISIJI GLOSSY LIČNO

 

 

 

makonda-tracker