uživa u ulozi

"MOJOJ SREĆI NEMA KRAJA": Za našu poznatu glumicu ovo je bio NAJVAŽNIJI događaj i najlepši DAR u životu!

0

Naša poznata glumica priznala je da je porodica njen najsnažniji oslonac, te da uživa u svakom trenutku provedenom sa najmilijima

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Glumica Jelica Kovačević pre sedam meseci ostvarila se u predivnoj ulozi, kada je postala tetka malene Mile. Kako kaže, njeno rođenje obeležilo je 2019. godinu, a momenat kada ju je prvi put ugledala nikada neće zaboraviti.

 

- Najvažniji događaj u mom životu i najlepši Božji dar, koji je ujedno obeležio 2019, je rođenje moje sestričine Mile. Mila sada ima sedam meseci i uživam u svakom njenom koraku rasta. Trenutak kada sam je ugledala pet minuta nakon rođenja je bio fascinacija...

 

foto: Privatna Arhiva

Budući da o Jelici u medijima najčešće možemo da pročitamo detalje iz njene karijere, dok se o privatnom životu veoma malo zna, zanimalo nas je koliko je za nju važan porodični život i kako je izgledalo njeno detinjstvo i odrastanje.

 

foto: Privatna Arhiva

- Navikla sam da živim u kući punoj dece, životinja, toplini doma kojim nas greje i dalje majka Nada kao najveća žena mog života. Porodica je centar mog života i najsnažniji oslonac. Nas je troje dece - moj mlađi brat Ilija i sestra Aleksandra, koja nam je podarila najlepši dar života koji je sada centar našeg sveta i porodice.

 

foto: Privatna Arhiva

- Naši roditelji Zoran i Nada dali su nam svu ljubav ovoga sveta vaspitavali su nas u duhu tradicije. Za njih je partnerska ljubav i porodica stub radosti i sreće, tako je to preneto sa kolena i na nas. Zahvalna sam im na svemu i što sam kroz bezuslovnu emociju naučila šta znači zaista voleti život.

 

foto: Privatna Arhiva

 

makonda-tracker