progovorio

“NE ŽELIM DA PRAVDAM SEBE, ALI...” Milan Gurović se oglasio nakon što je optužen za nasilje u porodici

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

M. Gurović

11-12-2019 13:15h
"Ne želim da se pravdam, ali..." pravdam se.

milica

16-12-2019 10:51h
@M. Gurović
A kako da objasni ako ne prica, da je toliko los nebi njenog sina iz prvog braka, iskolovao, zaposlio kupio mu stan i kola, i jos je njena majka zivela sa njima, a njegova nije imala priliku ni da dolazi. Nebi bilo nista ni cudno da su zajedno skovale plan da ga izbace iz stana uz dobru alimentaciju za djecu, i izdrzavanja zene koja ne radi. Iskreno meni lici na onu Sonju od Ace Lukasa. Sve za pare, pare za nista.

Katarina

11-12-2019 14:08h
Napumpana usta sve govore.

sa

11-12-2019 17:42h
@Katarina
sta napumpana usta govore !? A njegov Draza na ramenu, da li on nesto govori ?!

Nenad

11-12-2019 14:23h
Sad svi krenuli da psuju , pljuju , pametuju . Neka vestaci , doktori i psihijatri odrade svoje . Nemoguce je suditi na osnovu prica. Jedno je sigurno , ona je njega navatala zbog para i sto je mladji u svakom slucaju tada je za nju bio premija . E sad razmislite malo kako bi sve izgledalo da je on stvarno nju udario kako je mogao . Sada svako hoce da napakuje pricu kako mu odgovara , ali pogledajte njega , surova snaga da je udario bilo zenu bilo cerku zamislite kako bi one izgledale posle toga . One je barem 5 puta jaci od onog bekvalcevog IT sonje i nije prevarant covek je nas proslavljeni sportista , zasluzan gradjanin i castan Srbin .
Nemojte suditi unapred , sacekajmo da strucnjaci kazu svoje.
A vi novinari kakvi jeste odmah dizete prasinu , bombasticni naslovi i sve uz to . Pa Gurovic ovako jak jos vrhusnki sportista do skora , bi zenu prepolovio da je istinski udari , pitanje bili prezivela a kamoli davala izjave posle toga .

hm

11-12-2019 16:55h
@Nenad
Slazem se da ne treba unapred osudjivati ali s obzirom da mu je Tuzilastvo odredilo pritvor, sigurno nije bez razloga i bez uvida u policijsku i medecinsku dokumentaciju vezanu za dogadjaj. Znam da mnogi muskarci ne veruju u nasilje i uvek i na svakom mestu brane jedni druge mada mi nije jasno zbog cega? Videcemo sta ce biti epilog ovo slucaja ali do sada su svi slucajevi nasilja zaista to i bili.

Pusti price

16-12-2019 10:54h
@Nenad
Gurovic je po savjetu advokata prihvatio krivicu jer ne zeli da se razvlaci po sudovima, posle ovoga sledi razvod, i to je to.

Goca

11-12-2019 16:37h
Danasnje zene su teske hostaplerke.Lazljive,pokvarene i koriste situaciju.

Naivka

13-12-2019 23:14h
@Goca
Goco, jel opisuješ sebe?

Милан

11-12-2019 17:32h
Карактеристичан пример осуде човека унапред. Схваћам зашто то раде новинари али политичари то заиста не би смели. Приказују себе у лошем светлу а не оне у које упиру прстом. Најмање што су могли да ураде је да саслушају обе стране.

živi bili pa videli

11-12-2019 17:46h
@Милан
Niko ga nije osudio ali da je dobio pritvor, dobio je. S obzirom na to da je u pitanju proslavljeni košarkaš sasvim sigurno sa političkim vezama jer znamo koga je podržavao, nije pritvoren bez razloga. Teško da bi iko bio pritvoren a da pri tom ženi i ćerki nije ništa, tj da su lagale, ne ide to baš tako.

spoca

11-12-2019 19:30h
tako govoriti o majci svoje dece-sramotaaaaaa
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: