"ne mogu mi zabraniti da te volim"

ZNAŠ, SINE, OPET ĆEMO SE MI USPAVLJIVATI SVAKO VEČE: Severina objavila potresno otvoreno pismo nakon neočekivane odluke da joj se oduzme dete

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 13

Sta da se radi

29-11-2019 14:43h
Tako je kako je, pravila njihova u lijepoj njihovoj...

Ana

29-11-2019 14:43h
Joj patetike....da je bila bolja majka i sacuvala dobar odnos sa ocem deteta situacija bi bila drugacija!

mira

29-11-2019 14:52h
Znam da su sudovi naklonjeni majkama i da one lako dolaze do starateljstva nad decom ako su iole dobre majke . Znači, radi se o ženi koja je nepodobna potpuno . Vucaranje sa onim klincem puno o njoj govori . Sa kim je dete dok je ona sa "mužem" ? Imam utrisak da je sud dobro odlučio , posebno jer se radi o muškom detetu . Dete treba da se stacionira pored jednog roditelja , a ne da čergari od jednog do drugog .

Ivana

29-11-2019 14:54h
Pretuzno.....ne daj Boze nijednoj majci, koja je nosila dete u sebi i rodila...pa ga na ovakav nacin oduzmu majci, koja nije ni narkomanka, ni alkoholicarka!! Nije vazno ciji je Sud u pitanju! Ovde se radi o nehumanosti i neljudskosti! Pitala bih doticnu, koja je donela ovakvu sramnu presudu, da li je rasla uz majku i da li je uopste majka??? Sram ih bilo...

mira

29-11-2019 16:36h
@Ivana
A da li ste pomislili da neke žene nisu dostojne toga da imaju status majke ? Ja imam utisak da je Severina igrala prljavo ! Sećam se kako se na sudu iživljavala nad Milanom ,ocem svog sina ! Rekla bih da se obraća javnosti da opere svoj prljavi obraz !

Tata

29-11-2019 15:00h
Nesto si stvarno zeznula Seve.Ne bi Milan dobio parnicu ,tesko da bi sud dao njemu dijete bez razloga.Kazu sad potplatio sve redom.Mozda ali nitko se ne bi toliko uvalio u probleme bas zato jer si javna osoba.Karleusa ti daje potporu a djeca ce joj sutra sve gledati na mobitelu.Ako ste javne osobe a majke ste trebate paziti kako i gdje sta radite.A dok sud ne odluci drukcije uspavljuj maloga Koju.Nemam protiv decka nista ali kad sam vas vidio nedavno mislim se niste par uopce.
Steta za svu tu djecu sta im radite

Asi

29-11-2019 15:58h
Nije lako biti majka
Treba razmisliti o postupcima
I sebe staviti u drugi plan
A ona hoce da zivi kao tinejdzerka a da ima starateljstvo
E ne moze
Dzaba pises pisma
Evo svi ronimo suze

Majka

29-11-2019 16:08h
Kakva god da je,majka je ! Sigurno je bolja majka,nego ovi sto lose komentarisu ! Niko od nas,nema uputstvo za upotrebu.Svaka majka daje najbolje od sebe za decu,nisam najbolja majka na svetu svojoj deci, ima boljih,ali dajem sve od sebe.Sudovi su korumpirani i ovo je necuveno !

ne seri

29-11-2019 16:52h
@Majka
Nije svako ko rodi dete majka. Seti se koliko je žena u zatvoru zbog ubistva ili zlostavljanja rodjenog deteta. Neka deca su srećnija bez majki. A Severina se baš "dokazala"!!!!

Sama je kriva

29-11-2019 16:35h
Podrzavam da dete uglavnom treba posle razvoda da ostane uz majku. Ali Milan je otac koji vec godinama vodi sudski spor jer zeli i on provoditi vreme sa svojim detetom. I to je za pohvalu jer mnogi ocevi, cast izuzecima, zaborave na svoju decu i jos izbegavaju placati alimentaciju. Severina od pocetka vodi neke inate, stalno kontrira, sveti se Milanu preko deteta, alimentaciju preveliku za jedno dete rado uzima a ocu stalno uskracuje da dete vidja i provodi vreme sa njim. Da nije bila toliko samoziva, sebicna, osvetoljubuva i da je razumela oca ne bi joj niko oduzimao starateljstvo. Zato neka Severina preispita svoje ponasanje.

koja patetika

29-11-2019 16:48h
Pa što nisi bila majka dok ti sin bio kod tebe? Opajdara, kao i sve ove "zvezde" sa estrade koje rone suze sa njom. Pih!

Insta

29-11-2019 19:10h
Kod Seve 15000 komentara a od toga 99% prepirke Luninih i Kijinih fanova, da li je ovaj narod svestan u kakav je mulj doveo sebe i o cemu vode brigu

Dunja

02-12-2019 15:38h
Severina pokušava biti glumica. Slabo to radi. Ne verujemo ti...ti pokvarena zeno !
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: