on ima nadu

„ZLOČIN JE ODUZETI MAJCI DETE“: Oglasio se i Keba, a njegov stav o Severininoj porodičnoj drami izmamiće vam suze (VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 15

Ljubisa

29-11-2019 12:06h
Cuti bre mandove jedan... Jos veci je zlocin da ne priznas dete, bitango jedna....

Keba

29-11-2019 12:19h
Od Kebe nikada i nista pametno a ni ljudsko. On nije priznao svoju vanbracnu cerku, njega ne krase osobine dobrog oca i nema pravo da komentarise pistupke pravih Oceva. Kebi je na prvom mestu novac. Uplasio se da ce morati da placa alimentaciju, da ce deo njegove imovine pripasti i toj nepriznatoj cerki i poneo se tako kako se poneo. Osim toga, Popovic je Severini davao ogroman novac i sada toga nema vise. Mali Keba ce morati da stedi.

a

29-11-2019 12:24h
kad je on, zadnji put uzeo svoje vanbracno dete u narucje?
cuti kebo i stidi se svog cina .
nego ako hoces da ti se loza produzi pomogni sinu:)..

Guardian

29-11-2019 12:59h
Ej bre odrpali gulanferu ciganski, zločin je kad ti majka kači gole fotografije i kad se trpa za šaku dolara pa se time hvali! Takvoj nakazi ne bi ni nartanu ovcu dao na čuvanje!

To i takve poput Severine, a ima ih užasno mnogo jer im se sviđa takav život treba STERILISATI!

Rasta

29-11-2019 13:15h
E kad čovek poželi ispasti pametan, a ono prdež od govora.

gago

29-11-2019 13:32h
Zato Keba i nije priznao svoje dete da ga sud ne oduzme majci i njemu daju na "odgajanje" ha,ha,ha
Svako danas komentariše ... Keba,Karleuša ... "moralne veličine" ha,ha,ha

majka

29-11-2019 14:06h
Zlocin je cereciti dete izmedju zakona, prava i roditelja.
Detetu pripada sva ljubav oba roditelja i najzdravije je da dete do 18. godine odrasta uz oba roditelja.
Koliko je jedan od roditelja dobar ili los tesko je meriti sudskom vagom.
Deca koja nemaju zdravu porodicu odrastaju u stresu i postaju psihicki labilne osobe zato sam protiv da se dete u tim godinama non stop preseljava i opterecuje borbom roditelja.
Da Severina i Milan imaju zdrav razum i istinsku ljubav uopste nebi sud i socijalno bili umesani.
Dogovorili bi se kao predani roditelji i podelili brigu o detetu tako da dete uopste sem ljubavi ne oseti nista drugo.
Ovo dvoje kao rogovi u vreci, ceo balkan uvukli u brigu oko deteta.
Sramota, i oni sebe nazivaju dobrim i pozrtvovalnim roditeljima, samo o svom egoizmu brinu, dve prepotentne prolupale olupine od ljudi.
Dzaba im pare kad dusu nemaju, cuvaj Boze tog Aleksandra od njihove ljubavi i sudske pravde.

Otac

29-11-2019 16:47h
@majka
Da , kako da ne! Prvo,dete se ne "čereči",to je izraz iz mesarske industrije. tačno je, a i kažu na kraju čitanja zakonskih odredbi(ako si se udavala ikad):"Ne dozvolite da Vam pravo uređuje brak" i citiraju D.Radovića obično. Ali, bolji je dobar razvod,nego loš brak!Jel bi ostala u braku sa čovekom koji npr.stalno dolazi pijan kući,maltretira te,ili sa čovekom koji te non-stop vara i ne konstatuje?Ja ne bih.
Tačno je da je najbolje(dal je "zdravo" ko što kažeš ili "bolesno" ti je glup izraz) da dete odrasta u zajednici punoj ljubavi,ali,ako toga ima.
Za Severinu ne znam,ali Milan nema zdrav razum 100% čim je oženio Severinu!!Ne znam šta bi tako uspešnom i ok liku,kako nekom ko dobro ceni situacije,da se to omakne.
Jesu kao "rogovi u vreći",tj.bili su,ali mediji prate sve pevačice,glumce itd. nisu njih dvoje krivi.A i koliko mi se čini Severina je krenula medijski prva.
Uglavnom,glup ti je komentar do bola,gomila fraza i ničega.Isto kao i Kebina lupetanja.
p.s.Detetu svakako želim sve najbolje,mislim da će moći i hteti da vidi majku kad god bude hteo.Radujem se što je majčin (inače odličan) pornić skinut sa mreža,i nadam se da neće morati slične stvari da gleda,već da će imati najbolje mogućnosti za život, obrazovanje i puno ljubavi.Nek ih iskoristi.

Konacno neko pametan nesto da kaze

30-11-2019 13:57h
@majka
Svaka cast majka na komentaru!
U ovoj igri nema pobednika, zna se samo gubitnik: mali Aleksandar.
Sram da ih bude oboje, i Milana i Severinu!

LB

29-11-2019 14:24h
Ko o čemu k..va o poštenju....

boky

29-11-2019 14:54h
kad kaze jedan od najvecih tupana to je neponovljivo. pa ova bedevija je ucenjivala oca detetom i vidjanjem s njim. kacila slike maloletnika, iako joj je sud izricito nalozio da to ne sme da cini. pa sta ona misli da je velicina iznad suda i ona i keba mali i velikai dva tupana. kako radis tako ti se vraca.

Sone

29-11-2019 17:18h
Keba da prica o roditeljstvu nezna ni kolko ima dece vanbracno.niti ih priznaje dzukeletina bezobrazna.a ova kurvetina ucenjivala oca da nemoze ni da vidi svoje dete.samo ocekujem da keba i snajka spavaju jos jer od takvih tipova se i ocekuje.

Snežana

29-11-2019 20:52h
A zato si ti ostavio dete majci pa ga i ne želiš videti?

u tem grmu lezi zajec

30-11-2019 06:33h
stari keba se sad uplasio, vratiti ce mu seve maloga kebica, jer vise nema velike alimentacije od strane kralja bakra, nego obratno, sada ce seve placati alimentaciju milanu...

Niki

01-12-2019 12:35h
Ne nego je trebao ostati kod pevaljke i potrcka.....Bravo Milane na pobedi!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: