„majka je majka“

„SEVERINA JE DIVNA I POŽRTVOVANA MAJKA“: Srpske poznate ličnosti pružile podršku hrvatskoj pevačici nakon što je izgubila starateljstvo

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Podrska

28-11-2019 15:16h
Od isto takvih
Nije sud lud

mrka

28-11-2019 15:35h
Kada vidim podrsku od svekra istog momenta dobija i od mene.

Sasle

28-11-2019 15:58h
Verujem da sud ( i to u Srbima nenaklonjenoj stranoj zemlji) ima bolji uvid u dokaze itd.
Nije mi jasno zasto se u tim stvarima kod nas daje automatska nepremostiva prednost zenama jer ona u praksi moze da bude gora od oca ali dobija starateljstvo?
Moja komsinica je srpski receno "luda do daske", dakle histericna, agresivna, eksplozivna...ali nakon razvoda je sud dodelio decu njoj. Sad je slusam kroz 2 zida kako se svaki dan dere i sikanira decu. Ali eto, ona je "majka"...
Po meni, nije majka koja rodi nego koja voli i koja zna da ih odgaja kako treba

Sta reci

28-11-2019 23:39h
Od koga je podrska dovoljno govori i o njoj i o njima.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: