koliko se promenila?

OVE POZNATE PEVAČICE SE SIGURNO SEĆATE: Danas čeka OSMO DETE i s poznatim suprugom nam sprema nešto OGROMNO (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

užas

28-11-2019 10:54h
Da li je čula za kontracepciju? Jbt, nije ovo srednji vek u kom je svako drugo dete rano umiralo pa su porodice imale više dece kako bi bar neko sačuvali. Planeta nam puca po šavovima a ovi se razmnožavaju kao zečevi. Društveno neodgovorno ponašanje.

yyy

28-11-2019 11:13h
@užas
Ako su odgovorni roditelji koji mogu da pruže svojoj djeci od ljubavi i podrške do materijalne sigurnosti, zašto da nemaju toliko djece? Vjeruj mi, ni planeta nema ništa protiv.

DADA

28-11-2019 17:06h
@užas
VECU GLUPOST SKORO NISAM PROCITALA. MOGU DA GARANTUJEM DA SI TI JEDNA SEBICNA I SAMOZIVA OSOBA CIM OVAKO POSMATRAS JEDNU TAKO DIVNU STVAR. TO SU NJENA DECA , NJEN ZIVOT, NJEN IZBOR I NJENA RADOST. NIJE IH DONELA TEBI DA IH TI ODGAJAS. ODAKLE TI PRAVO DA SUDIS I KOMENTARISES.........

Olivera

29-11-2019 08:47h
@užas
Sram te bilo ! Jesu li to primerene reči za jednu divnu porodicu, za željenu decu i majku koja sa radošću nosi svoje osmo dete. Nadam se da je malo takvih kao što si ti. Srami se !!!

Zare

18-12-2019 13:22h
@užas
Kontrecaptivna sredstva su trebala na tebi da budu ptimenjena da svet bude lisen jedne trule licnosti.

Feminist

28-11-2019 14:08h
Na sta li joj lici vrsnjakinja?!

Mr No

29-11-2019 04:34h
Jel ti znas sta je kontracepcija? Pa ona je zelela decu. Ti si primer edukacije televizijom

Сесил

13-12-2019 10:33h
Нисам у скорије време гледала одвратнији филм од филма "4 Руже".Изгубљено време.

Dugi

03-07-2020 00:51h
Snajka svaka cast za decu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: