stižu rode!

DUGO SU KRILI LEPU VEST O TRUDNOĆI: Ivan Tasovac čeka bebu sa 19 godina MLAĐOM partnerkom

9

Ivan Tasovac i njegova partnerka Marija očekuju prinovu

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Nekadašnji ministar kulture i direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac za nešto više od mesec dana će dobiti dete sa 19 godina mlađom partnerkom Marijom, koja radi u Ministarstvu spoljnih poslova.

 

- Hvala vam na čestitkama, ali znate da ja nikada ne komentarišem privatni život, pa ne bih ni sada. Hvala vam što poštujete moju odluku - rekao je Ivan Tasovac (53) kada su ga upitali da prokomentariše srećne vesti.

 

Ivan Tasovac je izvesno vreme u emotivnom odnosu sa 19 godina mlađom partnerkom Marijom, a vest o prinovi u porodici ih je oduševila.

 

- Ivan i Marija veoma se vole, ali se trude da privatni život zadrže za sebe, najpre jer tako prija oboma i ne žele da se stvara dodatno opterećenje, jer su svesni da bi ovakva vest brzo odjeknula. Jednostavno, svima koji su u njihovoj blizini je jasno da su sasvim opušteni u svojoj ljubavi, ali daleko od kamera, medija i javnosti. Marija se nikada s Ivanom nije pojavila ni na jednom javnom događaju, a on o njoj nikada nije govorio u javnosti - kaže izvor, i dodaje da je vest o prinovi dočekana sa velikom radošću.

 

 

 

 

makonda-tracker