SINONIM ZA HRABROST

POBEDIO JE TUMOR, NJEGOVA DECA SE BORE SA DIJABETESOM: Dejan Pantelić se suočio sa mukama, a ova velika želja ostaće mu NEOSTVARENA

1

Voditelj je iz najtežih životnih bitaka izašao kao pobednik.

foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Voditelj Dejan Pantelić otvoreno je govorio o problemima sa zdravljem i teškim trenucima sa kojima se njegova porodica suočavala. Naime, 2012. mu je dijagnostikovan tumor na krajnicima, a otkriva da je uspeo da se izbori sa ovom bolešću zbog dece i porodice.

 

- U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu (ćerka) fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove - ispričao je Dejan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Pantelić (@deki.pantelic) on

 

On je već dugo godina u braku sa Mionom, a njihovoj deci Lani i Vukašinu u ranom detinjstvu dijagnostikovan je dijabetes - oboma u roku od dva meseca.

 

- Muka nas je naterala da upoznamo dijabetes zbog naše dece, u roku od dva meseca ta bolest je oboma dijagnostikovana. To je možda bio okidač ovog mog problema. Sve se to izdešavalo, i otac mi je umro u međuvremenu - iskren je bio Pantelić.

 

foto: Printscreen/Prva

 

On je ispričao i zbog čega on i Miona neće imati još dece.

 

- Miona i ja voleli bismo da imamo troje-četvoro dece, ali ta želja će ostati neostvarena. Zdravstveni problemi koji su me izbacili iz koloseka predstavljaju veliki rizik za tako nešto. Daleko od toga da ne mogu da imam decu, ali moj organizam isuviše je izračen da bih bez rizika ponovo postao otac - iskren je bio Pantelić. 

 

 

makonda-tracker