komplikovani odnosi

ZBOG ATRAKTIVNE CRNKE NIJE DOŠAO NA ĆERKINO VENČANJE: Ovo je prva supruga Dejana Savićevića — i nije ni nalik sadašnjoj (FOTO)

4

Veliku pažnju javnosti privukla je činjenica da Dejan Savićević nije prisustvovao venčanju svoje ćerke Tamare i fudbalera Aleksandra Kapisode.

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Dok mnogi drže Tamarinu stranu, drugi smatraju da je Savićević u pravu. Kako su mediji preneli, Tamara nije u dobrim odnosima sa očevom izabranicom Jelenom Babić, te mu je stavila do znanja da ne želi da ona prisustvuje venčanju. Ipak, Dejan na to nije pristao, pa se ni sam nije pojavio.

 

 

Međutim, mnogi su se sada prisetili i prve Dejine supruge, Valentine Brajović, sa kojom ima dvoje dece - sina Vladimira i ćerku Tamaru.

 

Od Valentine se se Dejan Savićević razveo 2000. godine. Zanimljiv podatak je da su ona i Dejan Savićević, u vreme kad je on igrao za Crvenu zvezdu u vreme Barija i najvećih uspeha u istoriji crveno-belih, živeli sa sinom Vladimirom kao podstanari u stanu čuvene rukometašice Svetlane Cece Kitić, koja je u to vreme igrala u Italiji.

 

Nastavak i fotografije na sledećoj strani.

 

makonda-tracker