ponosna majka

"BILO MI JE TEŠKO DA SE ODVOJIM OD NJE": Ćerka Jelene Bačić Alimpić je PRAVA LEPOTICA, a evo šta voditeljka kaže o njenoj SELIDBI U INOSTRANSTVO (FOTO)

4

Jelena Bačić Alimpić jedno je od omiljenih televizijskih lica, a pored toga što iza sebe ima vrlo bogatu karijeru, ona je jako ponosna na svoju ćerku Dunju

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Voditeljka je svoju naslednicu teška srca podržala da ode na studije u Ajndhoven i svoj život organizuje van porodičnog gnezda.

 

- Otputovala sam sa Dunjom u Ajndhoven krajem avgusta meseca kako bih joj pomogla oko smeštaja i sama se uverila da dete ostavljam da studira na sigurnom mestu, u uređenoj državi, među ljudima koji će joj odmah priskočiti u pomoć ukoliko to bude potrebno. Bilo mi je veoma teško da se od nje razdvojim, neopisivo stresno i bolno, ali sam danas srećna zbog njene sreće i konačne spoznaje da je odabrala pravu zemlju i pravi fakultet za sebe. Svaki dan smo kontaktu, i jedva čekam da je zagrlim - rekla je Alimpićeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic) on

Jelena i Dunja imaju drugarski odnos, a često zajedno odlaze i na putovanja. Voditeljka je svoju mezimicu potpuno podržala u svemu.

 

- Odluka da moje dete ode na studije u inostranstvo nije bila nimalo laka. Kao većina majki, strepim, brinem za njeno zdravlje i bezbednost pre svega, a napuštanje porodičnog gnezda je za mene bilo vrlo bolno i stresno. Međutim, uvek mi je na prvom mestu bila sreća moje dece, a budući da je Dunja odavno rešila da će svoju sreću i budućnost pokuša da izgradi u inostranstvu, nisam joj stajala na tom putu, naprotiv. Moj suprug i ja smo je podržali u njenoj odluci - ispričala je voditeljka koja smatra da je učinila dobar potez.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic) on

 

 

makonda-tracker