NAKON UDARCA — ZAGRLJAJ

NATAŠA BEKVALAC BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ljubav ne može da nestane preko noći, ali Luku više ne mogu da doživim kao muškarca

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

istina moja

06-11-2019 10:23h
imala sam u ranoj mladosti ljubav godinu dana i zbog njegovih prevara, jer je bio poznati fudbaler, sam onako lepa i drcna se posvadala i ostavila ga, ucila sam faks i zaljubila se i posle udala, al ta moja ljubav nikad nije iscilila, bio je uvek tu i radovala sam se uspehu njegovom, braku , deci i kad smo se sretali izljubimo se i oci nase uvek su bile ogledalo ljubavi, no zivot je tekao i kad je umro, u meni je nestalo sjaja i tesko mi je bilo shvatit da ga sretati necu

kole

05-04-2020 10:16h
@istina moja
A sa kime vas muskarci varaju, sa vanzemaljkama? Ajde ne dramataj molim te. Ja sam moju zenu varao na skijanju, jer ona ne voli zimu i sneg, pa sam uvek isao sam sa drustvom. Na planinama iznad 1000 metara nema greha i toga se svi pridrzavaju. Svake veceri smo odlazili u sobe sa drugom partnerkom i to je bilo normalno, a bilo je i par grupnjaka kada bi neko doneo dobru travu, jer tada se rucna kocnica spusta do kraja. Za to vreme je zena bila kod kuce i ko zna sa kime se sve vidjala. Jednostavno izbacite taj primitivni plemenski mit o posedovanju i zivite zivot. Nije mi zena rod, pa ne moze ni da me izda. To je ugovorna zajednica u koju se ulazi zbog dece inace nema nikakvog smisla.

Klimt Bec

16-11-2019 20:24h
Ti si ostala lepa Nata, a ko je on??? Svaka sledeca treba da se upita sto bi se u opste upoznala sa takvom osobom, i sta bi je ocekivalo od jedne nasilne kukavice????
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: