vredno hvale

NAJOBRAZOVANIJA MEĐU DECOM ESTRADNJAKA? Pevačica se pohvalila divnim vestima — njena lepa ćerka je postigla OGROMAN USPEH!

3

Pevačica Sanja Đorđević presrećna je zbog uspeha koji je postigla njena lepa ćerka Ivana. 

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Ćerka Sanje Đorđević, Ivana, pre nekoliko dana postala je doktor prava u 30. godini!


Pevačica se na društvenim mrežama oglasila, rekavši da je ponosna na naslednicu, a brojni pratioci čestitali su joj na lepim vestima. U razgovoru za Kurir, Sanja je ispričala koliko je bilo stresno poslednjih dana dok su svi zajedno iščekivali polaganje poslednjeg ispita.

 

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić


- Kao što znate, Ivana je posle studija prava, u Švajcarskoj polagala diferencijalni ispit da bi mogla i tamo da bude pravnik. Takođe, u Cirihu je završila i master za sportsko pravo. Mislila sam da će se zadržati na tome, ali njena želja je bila da položi i pravosudni ispit. Zaista ne znam odakle joj snaga, ali sam ponosna na sve što je uradila. Imala je da nauči 7.000 strana, polagala je osam ispita i nije imala pravo da padne nijedan, jer bi u suprotnom morala sve iz početka - kaže pevačica i dodaje da je njena ćerka učila po ceo dan.


- Ivana je od ujutro do uveče bila u biblioteci kod Hrama Svetog Save, bilo je veoma naporno, a i meni je bilo stresno, verujte mi. Njen cilj je da radi u nekoj od svetskih organizacija, da tamo zastupa sportiste i sa naših prostora. Zbog toga je i polagala diferencijalne ispite u Cirihu - objasnila je Đorđevićeva.

 

Dr mr Ivana Đorđević. Hvala ti, živote, na ovoj sreći i ponosu", napisala je Sanja u opisu Ivanine fotografije, kojom se pohvalila na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Djordjevic (@sanjadjordjevicofficial) on

 

makonda-tracker