poseban dan

ISIDORA BJELICA SE OBRATILA LAVU PAJKIĆU NAJEMOTIVNIJOM PORUKOM: Očekivali su da ćemo umreti, nikad niko neće znati koliko toga je palo na tvoja dečačka pleća

5

Isidora se obratila svom nasledniku Lavu i otkrila detalje iz njihove prošlosti o kojima ranije nije govorila.

Lav Pajkić
Lav Pajkićfoto: Sonja Spasić

Voditelj Lav Pajkić proslavlja 24. rođendan, a njegova majka Isidora Bjelica čestitala mu je emotivnom porukom divan dan.

 

Na sebi svojstven način, književnica je otkrila šta se sve izdešavalo na dan njegovog rođenja, pa čak i da se tog dana zarekla sebi da će roditi i drugo dete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on

Mili moj dečače, danas kad znam da smo svi mi samo duše svetlosti koje su odabrale ove uloge u privremenosti ovog života - želim da ti zahvalim što je tvoja duša bila tako hrabra da izabere baš mene i da toliko naučim o bezuslovnoj ljubavi od tebe... Čak i pre nego što sam ti prvi put videla oči volela sam te više od svog života. Na današnji dan pre tačno 24 godine, pošto je zbog anafilatičkog šoka došlo do komplikacija i očekivali su da oboje umremo - ja u mojoj 28-oj godini, a ti koji još nisi ni video ovaj čudesni svet - posle 18 sati agonije! Sećam se samo da sam samo ponavljala: "Dragi, milostivi Bože, Hriste mili, samo uzmi mene, nemoj ovo dete!" Naučio si me već tu noć šta je to ljubav i kako je lako umreti kad volimo toliko da izađemo iz straha za svoj ego! Na čudan način izmolio si tu noć da obećam dragom Bogu i život tvoje sestre - jer sam se zavetovala da ću roditi i drugo dete ako nam Gospod da mirakl da preživimo... Sve posle, dragi dečače, jesu čudesne lekcije i iskustva ljubavi - da sam mogla da biram izabrala bih manje patnje za sve nas, ali zahvalna sam na svakom danu i satu sa tobom jer sam i kroz radosti i tuge od tvoje hrabre duše toliko naučila o prihvatanju i bezuslovnoj ljubavi! Nikad niko, mili moj, nasmejani dečače, neće znati koliko je toga palo na tvoja dečačka pleća u ovih šest godina i koliko si sve to hrabro nosio i nosiš uvek uz osmeh... Samo su tebe slali kad mi je bilo najgore i kad niko nije mogao da me podigne iz mojih tuga i padova jer si znao kako da me nasmeješ kad više nisam imala snage ni za suze... Samo hoću da ti kažem koliko sam ti zahvalna na svakom minutu provedenom sa tobom.... Srećan rođendan! Voli te mama", napisala je Isidora na Instagramu.

 

makonda-tracker