detetu nikad nije lako

MNOGO JU JE POGODIO NJEGOV NAGLI ODLAZAK: Anabela otkrila kako je mala Blankica podnela razvod roditelja

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Mama

12-10-2019 13:18h
Boze dragi, sta sve ljudi nece da izmisle da opravdaju ono sto se ne da opravdati.
Bas dete od 6 godina moze da shvati sta se desava i koje su posledice.
Mala ce da zna da ce zauvek biti porodica. Pa to ni onaj odzgo ne zna. Sta ako se Andrej ozeni nekom ostrokondjom? Niko nema pojma sta ce sutra biti a kamo li 6 godisnje dete.
Ma koliko dete bilo pametno ostace pogodjeno razvodom svojih roditelja. Devojcica od 6 godina ne moze da proceni kako ce izgledati zivot kada mama i tata nastave svako svojim putem. Tata koji se spustao na deciji nivo je zauvek otisao, jer je deo cele te price bila zajednica u kojoj su ziveli.
Blankicina najstarija sestra je bila ostavljena kod majke gde je mladja uvaljena ne znam.
Strasno mi idu na zivce roditelji koji izmisljaju gluposti i vide ono cega nema (premudrost 6 godisnjeg deteta - ne kazem da nije pametna mala nego da nije zrela za ono sto njena mama misli da je cula da je mala rekla), samo da bi opravdali golu cinjenicu da ce svom detetu zariti noz duboko u srce razvodom. Ja ne kazem da treba da zive zajedno ako vise ne mogu zajedno. Ali nije u redu ni pricati kako ce sve da bude OK. Deca razvedenih roditelja su mnogo vise sklona da skrenu na stramputicu: od loseg drustva, narkomanije, preko kriminalnog i antisocijalnog ponasanja do depresije i samoubistva. Eto sta roditelji urade razvodom svojoj deci. Ne, Anabela, Blankica nece biti OK. Na to mozes da racunas. A kokos si nevidjenih razmera ako to ne vidis.

VERA TAJNA

12-10-2019 13:45h
Ova ,isfrustrirana zena ,rusi sve oki sebe ,svojom pohotom,mrznjom I zlim mislima ,ponasanjem-nije ni cudo sto je ,najstariju ostavila samu ,trazeci bogatog biznismena!Pa kad je videla da moze izvuci car ,laznom pobedom starije u rijalitiju,napusta muza ili ju je ,on sutnuo jer mu je dojadila kukanjem a sam covek je ulozio veliku lovu da mu pastorka pobedi u Zadruzi 1,I da dobiju na tacni ozenjenog zeta !Kad se to nije obistinilo ,ubedili su Lunu da udje u Zadrugu 2,zbog love I "pranj",potom Mitra poklanja pobedu ,ponosnoj ljubavnici..jadna mamita,dolazi na "tron" ,I vidi svoju sansu da bude u medijima ,po svaku cenu ,jos vise ukljucuje placene botove ,koji na svim portalima ,pljuju Kiju ,Slobu,Anastasiju,Cecu I Teodoru..najzad ,mamitin san se ostvaruje..ali posto.mi znamo ko su ona I cera ,mozemo reci da je izgubljena u vremenu I prostoru!

VERA TAJNA

12-10-2019 13:47h
Mamita ,povuci se ,I zivi zivot ,prave majke-a ne ,skanalozne!

Vuk

12-10-2019 14:26h
Ova NE PRESTAJE da glumi zrtvu. Celu karijeru (i njenu i Luninu) je bazirala na glumi ZRTVE. Provaljena i dosadna.

Nina

12-10-2019 14:39h
Pre neki dan rece da se vise nece oglasavati povodom razvoda, a evo svaki dan ima po nesto da doda. Retko glupa zena

Pardon

12-10-2019 17:32h
@Nina
Nije retko glupa nego gusto glupa.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: