GODIŠNJICA BRAKA

SA MOJOM SAROM ŽIVIM BAJKU: Naš proslavljeni sportista pre 18 godina svoje srce poklonio je SAMO NJOJ (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Nenad

28-08-2019 03:40h
Bravo i neka ste zivi , zdravi , sretni va vek i vekove. Ima li sta lepse videti proslavljeni sportisti , patriote porodicno . Cetvoro prelepe dece u vreme bele kuge, svakojakog razvrata, rijaliti budalastina . Na Srbiju se sjatilo sve ono najgore ubistva, samoubistva, placke, razorena privreda, zaduzivanje, saobracajni janjicari, komunalci, uzvrsitelji , ubili su ljude u pojam . Pa malo vedrine u vidu ovih prelepih slika zaista dobro dodje .
Ziveli vi nama dugo , dugo . I da bude jos takvih parova sportskih . A Vanja i ona njegova spasena lopta protiv Rusa , ostaje za sva vremena ne samo nase odbojke vec i svetske .
Vole vas sve patriote Srbije i ljube sve zajedno , lepote nase .

Mirjana

28-08-2019 07:44h
Zelim vam mogoooo zdravih, srecnih,lepih dana uz uzajmno postoanje,toleranciju i razumevanje. Od srca sve najbolje. Na mnogaja ljeta... : )
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: