otvorio dušu

MAJKU SAM VOLEO SVE DOK NIJE RODILA NJEGA: Šokantna ispovest slavnog muzičara o odnosu sa BRATOM zaprepastila je svet

0

Proslavljeni muzičar nije štedeo brata niti se ustručavao da slikovito opiše netrpeljivost koju oseća prema njemu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Noel Galager, muzičar i jedan od članova kultnog benda Oasis, nedavno je otvorio dušu i progovorio o problematičnom odnosu sa svojim najmlađim bratom Lijamom, osnivačem pomenute grupe.

 

Čovek koji je napisao neke od najvećih hitova Oasisa nije štedeo brata niti se ustručavao da slikovito opiše netrpeljivost koju oseća prema njemu.

 

- Intervjui su uvek rizični i dovode vas u čudne situacije. Sedite u istoj sobi sa nekim momkom iz Stokholma koga nikada ranije niste sreli i on vas pita o vašoj majci. To je prokleto glupo. Jer je iskren odgovor na to: "Kakve to veze ima sa tobom?". Ali pametan odgovor je: "Sviđala mi se dok nije rodila Lijama! - započeo je ovaj 52-godišnjak.

 

Inače, razmirice, javne prozivke i prepirke traju već godinama, tačnije još od 2009. godine, kada je Noel napustio bend, a isti se ubrzo i raspao.

Uvrede i pokušaji da jedno drugo nasamare nisu prestali, a u čitav sukob među braćom umešali su se i ostali članovi porodice - na prvom mestu Noelova supruga Sara. Nju je Lijam u više navrata optužio za raspad Oasis-a, i okarakterisao ju je kao "vešticu".

 

- On i ona su kao Fred i Meri Vest - ljudi koji žele ljudima da dobiju sidu i padnu mrtvi - napisao je Lijam svojevremeno.

 

Odnos dva brata kulminirao je pre oko mesec dana kada je Noel objavio skrinšotove poruka koje je Lijam slao njegovoj devetnaestogodišnjoj ćerki, uz komentar da je to "uznemiravanje žena".

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker