odlučili se za švajcarsku

ISKEŠIRAO 10.000 EVRA ZA MALOG ALEKSEJA: Darko Lazić doneo odluku VRLO VAŽNU za budućnost SVOG NASLEDNIKA!

2

Nakon što je doživeo tešku saobraćajnu nesreću, najvažnije mu je bilo da se pobrine za budućnost svog sina.

Darko Lazić
Darko Lazićfoto: Ana Paunković

Darko Lazić i njegova vanbračna supruga Marina Gagić odlučili su da zamrznu matične ćelije iz pupčane vrpce svog sina Alekseja, kojeg su prošle subote izveli iz porodilišta.


S obzirom na to da u Srbiji ne postoji ni javna ni privatna banka za čuvanje matičnih ćelija iz pupčanika, Darko je, kako Kurir saznaje, odlučio da banka matičnih ćelija njegovog sina bude u Švajcarskoj. On je za ovaj proces iskeširao 10.000 evra.

 

- Otkako je saznao da mu je još uvek nezvanična supruga ostala u drugom stanju, a to je bilo mesec dana nakon što je Darko doživeo tešku saobraćajnu nesreću, pevač je pored svog zdravstvenog stanja vodio računa i o budućnosti svog sina. Borio se da stane na noge, a pored problema koje je imao zbog teške saobraćajne nesreće koju je proživeo, najvažnije mu je bilo da obezbedi univerzalni potencijalni lek za dete - priča za Kurir dobro obavešten izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gagicmarina on


On kaže da je preko prijatelja stupio u kontakt s bolnicom koja je jedna od najboljih u Švajcarskoj za čuvanje matičnih ćelija.


- Darko je već prošao kroz taj proces kada mu se rodila ćerka Lorena, ali se i pored toga, on se do detalja raspitao o lečenju koja važi za terapiju budućnosti. Marina i Darko sjajno funkcionišu i odmah su se odlučili za jednu od najboljih bolnica u Cirihu. Nekoliko meseci pred porođaj su potpisali ugovor sa tom bankom, a nakon porođaja je taj proces i završen, pa su oboje mirni i spokojni i uživaju sa naslednikom - završava  izvor.

 

Inače, u našoj zemlji se poslednjih godina gotovo sve zvezde odlučuju na zamrzavanje matičnih ćelija, pa samim tim Darko nije jedina javna ličnost u Srbiji koja je rešila da se ovim putem osigura svoje dete od bolesti.

 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledao rođendan Darkove ćerke Lorene...

makonda-tracker