hrabro istupila

NEZADOVOLJSTVO SOPSTVENIM ŽIVOTOM ČINI DA LJUDI NE PRIHVATAJU PRIRODNE STVARI: Bojana Barović BEZ USTEZANJA o dojenju deteta U JAVNOSTI i negativnim reakcijama!

2

Brani svoje stavove i ističe da je vrlo važno da majke doje decu.

 Bojana Barović
Bojana Barovićfoto: Damir Dervišagić

Bojana Barović privukla je pažnju medija promovisanjem dojenja bebe u javnosti u čemu je zdušno podržava suprug Nikola Rokvić. Ona priča koliko je važno da majke doje decu i otkriva da li je u Srbiji doživela neprijatnost zbog dojenja u javnosti.

 

 

- Mislim da smo više nezadovoljna, nego primitivna nacija kada je reč o dojenju na javnom mestu. Nezadovoljstvo sopstvenim životima pravi ljude takvima da su im prirodne stvari neprihvatljive. To me iskreno ne interesuje - kaže Bojana bez ustezanja i objašnjava kako je donela odluku da doji bebu uživo u programu na televiziji i da putem društvenih mreža promoviše ovakvu praksu.

 

- To je temelj na kome se zdravlje deteta gradi, i verujem da se edukacijom i promovisanjem može povećati procenat dojilja koji je trenutno veoma nizak u Srbiji.

 

Na pitanje da li je ikada na javnom mestu doživela neku negativnu reakciju kada je odlučila da podoji bebu, manekenka jasno odgovara:

 

- Ne bih znala jer ne obraćam pažnju na te stvari.

 

Više o porodici Rokvić na sledećoj strani...

makonda-tracker