DUGO NISU U DOBRIM ODNOSIMA

JOŠ UVEK NISU ZAKOPALE RATNE SEKIRE, A SADA SE OGLASILA POVODOM ROĐENJA SESTRIĆA: Sestra Megan Markl javno je progovorila o malenom Arčiju!

0

Megan Markl i njena polusestra Samanta još uvek nisu zakopale ratne sekire. Samanta u prošlosti nije štedela na uvredama na račun lepe Megan, a sada se oglasila nakon rođenja kraljevske bebe.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vest o rođenju bebe princa Harija (34) i Megan Markl (37) i dalje je jedna od glavnih tema u celom svetu, no sada se o novom članu kraljevske familije oglasila i Samanta Grant (54), polusestra vojvotkinje od Saseksa.

 

Nije tajna da dve sestre već duže vreme imaju zamršen odnos, ali Samanta sada, nakon što je dobila sestrića, želi da zakopa ratne sekire, prenosi 24sata.hr.

 

- Želim da moj sestrić zna da ima veliku porodicu i da je deo neverovatnog vremena u istoriji, te da smo uzbuđeni zbog njega - rekla je Samanta.

 

foto: Profimedia

- Uzbuđena sam zbog Megan i Harija, zaista sam uzbuđena zbog nje. Volim je, ona je moja mlađa sestra i nije važno što smo u prošlosti rekle jedna drugoj, ona sada mora da učini pravu stvar - dodala je, te istakla kako se nada da će rođenje kraljevske bebe pomoći da nestane raskol između Megan i njihovog oca Tomasa Markla (74).

 

- Želim da Megan bude deo života našeg oca, te da podeli sa njim ove predivne trenutke - kazala je Samanta.

 

U prošlosti se Samanta nije suzdržavala u vređanju Megan, pa ju je jednom prilikom nazvala - bezdušnom.

 

- Nikada u životu nisam videla takvu osobu, bez srca, bezdušnu i spremnu da povredi vlastitog oca. Stidi se, Megan, zbog svega što si učinila našem tati - oštra je bila Samanta. Inače, Megan ne želi da priča sa ocem otkako je uoči njenog venčanja sa Harijem paparacima prodao njene privatne fotografije.

 

 

makonda-tracker