pažljiva

ŽELJKU JOKSIMOVIĆU SUPRUGA SPREMA IZNENAĐENJE KAKVO NI NE SLUTI: Pevač danas slavi rođendan, a nema pojma čime će ga Jovana obradovati

0

Želi da mu pokloni nešto što nema materijalnu, već sentimentalnu vrednost.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Jovana  mu sprema iznenađenje u vidu porodičnog albuma.

 

- Jovana je želela da pokloni Željku nešto originalno, zato se odlučila da u jednom setu fotografija opiše njihov život, od trenutka kada su se upoznali na Evroviziji. U albumu sa posebno izrađenim koricama, koje se rade od pravog drveta i sa posebnim povezom, biće momenti sa njihovog venčanja, rođenja Koste, a onda i bliznakinja Ane i Srne. Poseban deo albuma biće posvećen njegovoj karijeri, gde će se naći fotografije koje oslikavaju njegove koncertne uspehe i muzičke pobede - otkriva izvor blizak Joksimovićima, i dodaje:


- Kako zbog poslovnih obaveza kojima su oboje prebukirani, nisu stigli da na jednom mestu imaju fotografije koje su dragocene uspomene. Kao i većina ljudi koji žive u digitalizovano doba, sve fotografije čuvaju po različitim diskovima i DVD nosačima. Tako je Jovana i došla na ideju da se posveti pripremi ovog poklona, koji će zasigurno obradovati Željka. On je neko ko voli uspomene, ali i ceni poklone koji imaju veću emotivnu nego materijalnu vrednost.

 

Međutim, i Jovani rođendan samo što nije...

makonda-tracker