POTRESNO

SRCE DA PREPUKNE OD TUGE KOLIKO JE JAKA NJIHOVA LJUBAV: U sećanje na mamu Divnu, Jelena Karleuša objavila predivne inserte iz voditeljkinog života (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Mika

26-03-2019 02:57h
Da li ste se umorili pisuci o JK i njenoj majci?Dosta nam je samo naslov videti brisati sa ekrana.Sad mnogi od nas sumnjaju u toliko zalosti,onaj ko zali zali u tusini svoga doma a ne po novinama.

normalna

26-03-2019 07:10h
GOSPOĐI POKOJ .JELENI SAUCESCE.
MALO STE PRETJERALI SA JELENOM.
SVI SMO MI IMALI ILI IMAMO MAJKE I VOLIMO IH I POSTUJEMO.
JELENA IMA RAZLOGA DA TUGUJE KAO I SVI ,A I ZBOG SVOG PONASANJA I AVANTURA KOJE SIGURNO NISU BILE DRAGE MAJCI.

neko

26-03-2019 08:38h
Kao sto ti volis svoju mamu i ona je volela bezgranicno tebe tako i drugi roditelji ciju ti deu prozivas omalovazavas ih vole i zivot bi dali za njih. Znas sve nas sustignu nedela i udare tamo gde najvise boli. Ubuduce taj tvoj pogani jezik zaustavi na vreme i pomisli kako je tebi kad ti neko dira onog kog volis. Nacija je volela Divnu za razliku od tebe i zato te ne razapinju jer svi znamo koliko je tesko kad ode onaj za kog bi zivot dali. Pamet glavu dosta sa porno aferama
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: