jako su bliski

Bliža je sa svekrom nego sa ostatkom kraljevske porodice: Evo zbog čega princ Čarls OBOŽAVA Megan Markl

0

Ne samo da dele slična interesovanja, nego je Megan pomogla Čarlsu i Hariju da uspostave bolje odnose.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Izvori bliski kraljevskoj porodici kažu da princ Čarls (70) i vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl (37), imaju posebnu vezu.

 

Megan je, navodi se, impresionirala i kraljicu svojom izdržljivošću prilikom kraljevskih turneja, s obzirom na to da je u poodmakloj trudnoći, ali ju je i Čarls veoma zavoleo. Prisetimo se, Čarls je čak odveo Megan do oltara na dan njenog venčanja, u maju 2018. godine.

 

Njihov odnos je sve bolji još otkako su se Megan i Hari venčali. Oni se jako dobro slažu jer gaje slična interesovanja, vole umetnost i kulturu. Čarls se čak postavio i kao Meganin "mentor", učeći je o istoriji kraljevske porodice.

 

foto: Profimedia

- Vojvotkinja je pokazala iskreno interesovanje da nauči više o istoriji porodice,a njen svekar je očaran da joj prenese svoje znanje - objašnjava izvor.

 

Izvor je takođe rekao da je Megan pomogla Čarlsu i Hariju da poboljšaju svoj odnos, nakon što je sama imala kriznu porodičnu situaciju sa svojim ocem Tomasom Marklom.

 

Odnos Čarlsa i Harija postao je napet tokom leta 2017, ali Megan im je pomogla da to prevaziđu i savetovala Harija da "voli roditelja koji mu je preostao".

 

Čak i pred samo venčanje, Čarls i Megan su ukrstili ruke, razmenili par reči u tajnosti i krenuli ka oltaru. Navodi se i da je Čarls impresioniran Meganinom nošenjem sa celokupnim skandaloznim zbivanjima u porodici Markl.

 

 

 

makonda-tracker