KONTROVERZNA TEMA

SVOJIM STAVOM IZAZVALA TOTALNI RASKOL NA INSTAGRAMU: Ivana Maksimović objavila fotografiju zbog koje je jedni obožavaju, a drugi osuđuju (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

Grdana

06-02-2019 19:44h
Tako je duso,potpuno si u pravu. Dojenje je najzdravija ishrana,stiti zdravlje deteta i povezuje majku i dete stvarajuci osecaj bliskosti i povezanosti. A kojoj zeni je na prvom mestu izgled grudi i fizicka lepota,ona ne treba uopste da radja. Dovoljna je sama sebi.

Bojana

06-02-2019 20:30h
Da li ste vi ljudi svesni da hrana koju mi danas jedemo ne može da se poredi sa onim što smo jeli pre 30 god. Sve je prskano, veštačko i modifikovano I iz takve ishrane sigurno ne može proizaći nešto što je zdravo za bebu. Kada se stavi na vagu, mislim da je manje zlo davati bebama koncentrovano mleko

Grdana

06-02-2019 21:53h
@Bojana
To se zove lupiti i ostati ziv! Kakva god da je hrana,vestacko mleko nikad nece biti bolja zamena od majcinog mleka. Steta sto to ne znas u 21 veku. Mora da pripadas ovoj armiji iskomleksiranih i sebicnih zena!

Bojana

06-02-2019 22:29h
@Grdana
E bas si Grdana..
Jako sam iskompleksirana I želim svom detetu samo najbolje a tebi da ne budeš tako zla i otrovna

Naja

06-02-2019 22:09h
Podrska!!!! Veliko postovanje za ovu mladu zenu koja je mudra,plemenita i hrabra..najlakse je u danasnje vreme podleci trendu i ne misliti na ono sto nam je zaista najbitnije,a to su nasa deca...

Nego

06-02-2019 23:58h
Bravo Ivana!
Ove što ne doje bar 6 meseci(a imaju mleka) su folirantkinje, lenčuge, glup.... i/ili čuvaju sise t.j. silikone za "posao" i da oni što im plaćaju imaju igračke!!!!
A TO SU DECA....BANDO NADOBUDNIH PAVIJANA!
BEBE,SINOVI I ĆERKE.....a ne NASLEDNICI!

Maja

07-02-2019 00:37h
Najveca glupost koja je recena jeste da grudi ne izgledaju lijepo poslije dojenja.Moja mama je rodila nas troje i svi smo dojili i to po godinu dana.Sto se tice njenih grudi izgledaju perfektno bolje nego u nekih djevojaka a ona sada ima 59 godina.Izgled grudi ne zavisi od dojenja,to je vise stvar genetike i toga koliko je zena fizicki aktivna u zivotu da li vjezba,da li koristi cigarete koje uzasno uticu na citav organizan pa i na izgled grudi sto je naucno dokazano,kako se hrani,itd.

Jeke

07-02-2019 07:06h
Znači cela priča o lepoti dojenja ima veze s nama rođenima do 1990. Sve nakon toga je uništeno, zatrovano i ne mož niko da mi kaže da je dojenje zdravije.

Nikola

07-02-2019 08:58h
Lepa, hrabra i pametna žena, svesna prirode , zdravlja i ljubavi.

sia

07-02-2019 09:15h
Juce postala mama, vec nasla da prigovara drugim mama. Da se majcinstvo ogleda samo u dojenju, pa da joj damo medalju....cekaj mlada mamice da vidis sta sve majcinstvo nosi, i sta su sve prosle generacije pre tebe, nisi ni jedina ni najbolja.

rastko

07-02-2019 11:03h
@sia
Što se dojenja tiče, upravu je.Inače,ona i njen muž su nametljivi i vrlo dosadni.

kome mi

07-02-2019 12:26h
@sia
dajemo 1000evra nac.penzije, dok se deca lece sms-om
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: