POTRESNO I POUČNO

RADIO JE TEŠKE POSLOVE I MUČIO SE ZBOG NAS, ON JE MOJ IDOL: MC Stojan otkrio odakle mu TOLIKA SNAGA da preboli SMRT OCA i nastavi sa životom

0

Slavni muzičar otkriva kako se bori sa osećanjima sada kada je ostao bez važnog oslonca u svom životu

foto: instagram
foto: instagram

Popularni reper Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, nedavno je prošao kroz veoma težak životni period. Njegov otac preminuo je nakon duge borbe sa mijelodisplastičnim sindromom koji je javio kao posledica lečenja kancera grla, sa kojim se suočio pre 19 godina.

 

Kada se to desilo, muzičar je možda pomalo iznenadio javnost odlukom da neće da se prepušta osećanju tuge, već da će nastaviti dalje sa svojim životom i da niže uspehe u karijeri. Sada je objasnio i zašto je tako odlučio.

 

- Na ličnom primeru svog oca sam video šta znači kada je čovek bolestan, a šta kada je zdrav. Kao što svi znamo, bolestan čovek ima samo jednu želju, da ozdravi, a zdrav milion želja. Nažalost, mnogi ljudi u današnje vreme jure za parama i materijalnim stvarima, a na kraju se taj novac daje na lekove. Jednostavno, u tri reči, život ide dalje – rekao je on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan) on

 

Kako kaže, na primeru svog oca je naučio da treba malo više voditi računa o sebi.

 

- On se borio za nas, ulagao je u nas. Radio je zaista teške poslove i mučio se. Kad me neko pita da li imam idola, kažem da imam. To je moj otac. I biće to zauvek, jer je u pitanju čovek od kog sam dosta naučio – smatra MC Stojan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan) on

 

Prema njegovim rečima, otac ga je vaspitao tako da uvek nastavi dalje sa životom, uprkos svim nedaćama.

 

- On ne bi voleo da ja tugujem, da se sad povučem u setu, da ne radim ništa. Znam da je on sad srećan što radim na svim poljima. On želi da svi mi budemo srećni i nasmejani – ispričao je Marko za IDJTV.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan) on

 

Takođe, muzičar ima poruku za sve one koji su pretrpeli jedan tako veliki gubitak kao što je on.

- Svima je teško kad izgubimo bliske ljude, ali oni su negde gore, gledaju nas I žele da mi budemo srećni. Moramo da se borimo i da uživamo u svakom momentu života, zato što nikad ne znamo do kad će taj život da traje.

 

makonda-tracker