PRESREĆNI

PRINOVA U DOMU ANE KOKIĆ I NIKOLE RAĐENA: Pevačica fotografijom raznežila čitavu javnost!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

mira

09-12-2018 20:47h
Čime se ljudi sve služe da bi ostali "javne ličnosti" ! Ana je kao neka pevačica i logično bi bilo da nas je obavestila da je nešto dobro snimila . Ali , kada neko ima nazovi-karijeru , onda mora ovakvim glupostima da se služi . Mislim da je javna scena puna zalutalih i da tu treba jedno dobro sito , da se odvoji žito od kukolja !

Maja

09-12-2018 22:31h
@mira
ocigledno nisu ukapirala da je to objavila na drustvenim mrezama i da je to deo marketinga ne samo poznatih licnosti vec svih korisnika istih..ako nisi fan ne pratis doticnu i to je to, ona nek objavljuje sta zeli kao i svi ostali..

Beba

10-12-2018 00:33h
@mira
Cemu zloba Miro? Opismenite se i okrenite sebi, bicete srecniji. Stene je preslatko, aprikot pudla, rekla bih.

mira

10-12-2018 12:10h
@Beba
Ovo je realnost ! Kada neko vredi i stoji iza onog što radi , nema potrebe da ovakve crtice iz života iznosi u javnost . Ana ovo često radi , jer nema bolji način pa privuče pažnju .
Kivna sam zato što mediji daju prostor beznačajnim ljudima , ali zato pravi kvalitet ne može da ispliva . Skoro sam na jednoj priredbi čula kako peva jedna devojka i ostala u čudu od lepote njenog glasa . A Anu sam jednom čula , nema tu ni harizme , ni glasa , čista nula .

mira

10-12-2018 12:24h
@Maja
Naravno da svako na svom profilu može da objavljuje šta hoće . Ali , zašto se to prenosi u medije kao "važna vest" ? Ko to javlja nego sam autor ?

mira

10-12-2018 12:41h
@Beba
Na tom polju niko ne treba da mi deli savete . Niti me izjeda zloba , niti sam nesrećna !
Žao mi je mladeži kojoj se nameću , kao idoli , loši primeri ! Prave vrednosti ne mogu da dođu do izražaja u poplavi manipulanata , koji ne vrede ništa ! Na muzičkoj sceni je potreban neko kao nekad Carevac ! Kako na muzičkoj , tako i na drugim scenama !

milica

10-12-2018 09:10h
pa za nju nisu zivotinje,prethodno kuce Dunju uopste nije pazila,nit je hranila,nit setala,nista,jadno kuce
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: