porodica na prvom mestu

ONA NIJE TIPIČNA ŽENA FUDBALERA: Ova prelepa Srpkinja NE VOLI da se hvali LUKSUZOM i raskošnim životom, a kada vidite kakve fotografije objavljuje ODUŠEVIĆETE SE!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

baš

08-10-2018 18:15h
lijepa porodica,gospođi sandri svaka čast na savršenom izgledu.

Kole

08-10-2018 18:17h
Svaka čast to je pravo bogatstvo.

Ajra

08-10-2018 19:24h
Jedino nisam razumela po cemu ona nije tipicna zena fudbalera? Meni je bas tipicna jedino joj nedostaje modna linija..

Ana

09-10-2018 07:12h
@Ajra
Bas to. uskoro ce i dizajnerka da postane

zospen

10-10-2018 01:37h
@Ajra
Mućni malo glavom pa će ti se javiti zašto nije tipična žena fudbalera.

Ana

09-10-2018 04:31h
Nema ni razloga da se hvali osim ako muz ne zaigra u Engleskoj itd. ovo sto smo videli je tipicno zanimanje "zena fudbalera" ?

Vesna i Maja

26-07-2021 11:06h
Doticnu srecemo oko djeram pijace...zaista ne deluje nista posebno... Ni izgled ,ni to kako se nosi. Prosta obicna zena... verovatno joj to i jeste cilj. U komsiluku imamo mnogo lepsih i zgodnijih zena koje nisu imale mogucnost plasticnih operacija ,zatezanja koze , intervencija na licu...itd...
Svaka cast i njoj ali ima i mnogo harizmaticnih i lepsih u njenom komsiluku.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: