iskreno

Marija Karan: Ima super NADLJUDSKU MOĆ, kao i svaka mama

0

Popularna glumica otkriva kako usklađuje porodične i poslovne obaveze, da li je pogađaju neistine koje mediji objavljuju o njoj i da li planira proširenje porodice.

Marija karan
Marija karanfoto: Profimedia

Jedna od najlepših srpskih glumica Marija Karan ovih dana je u Beogradu, zbog Oktobarskog salona, koji je zvanično otvorila i gde predstavlja svoju organizaciju Balkan prodžekt i mlade svetske umetnike koji će izvoditi performanse.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on

Marija se 2014. godine udala za američkog producenta Džoela Lubina, a 2016. godine rodila je sina Marka Lea. I dalje je aktivna, vešto uspeva da uklopi sve obaveze, a evo i kako:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on

 

Kao i svaka mama, žena, imam super nadljudsku moć da snekad sve uklopim, a nekad ne. Uglavnom su važni dobra organizovanost i fokus na prioritete. Uživam da budem mama i supruga i da karijera ne pati", rekla je Marija u intervjuu za magazin Gloria.

 

Lepa glumica kaže i da ne obraća mnogo pažnje na glasine o njenom privatnom životu koje prenose neki mediji, i da sa suprugom nije komentarisala nedavne tvrdnje da je u drugom stanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on

Ja sam bila na putu u Evropi, a on (suprug) kod kuće, tako da nismo ni komentarisali. Imali smo bitnije teme i nisam se setila da mu to kažem, a posle je već prošlo vreme."

Ipak, Marija ne isključuje mogućnost da uskoro prošire porodicu, ali ne najavljuje drugo dete.

Proširenje porodice je uvek dobra vest. Trenutno uživamo nas troje i baš nam je lepo", rekla je za Gloriju.

 

makonda-tracker