Glossy PRIČA NEDELJE

Jelena Karleuša: Duško i ja živimo za naše ćerke, trudimo se da im ispunimo sve želje

2

Zvezda šou-biznisa priredila je zajedno sa svojim suprugom nezaboravnu žurku povodom dana kad je na svet, u razmaku od godinu dana, donela svoje naslednice Atinu i Niku

Jelena Karleuša i Duško Tošić
Jelena Karleuša i Duško Tošićfoto: Ana Paunković, privatna arhiva

Zvezda šou-biznisa Jelena Karleuša (40) postigla je mnogo toga u životu i sada uživa u svim blagodetima za koje je godinama radila. Ipak, postoji dan u godini za koji uvek iznova živi. To je 7. septembar, kad je pre deset, odnosno devet godina rodila ćerke Atinu i Niku. I ovog puta to je bio povod za veličanstvenu zabavu, koju su pevačica i njen suprug Duško Tošić 8. septembra upriličili u jednom beogradskom restoranu. Jelena je mislila o svakom detalju, pa je svečana sala bila bajkovito uređena, s motivima iz svih crtanih filmova koje njene naslednice vole.

 

Sve je te večeri mirisalo na sreću i radost, a ozarena lica ove četvoročlane porodice govorila su više od reči. Posebno su radosni jer su svi na okupu, s obzirom na to da Duško od ove sezone igra fudbal u Kini, gde se privremeno odselio, pa je na Jeleni da sve konce u vezi sa ćerkicama u Beogradu drži u svojim rukama.

 

Jelena i Duško s ćerkama
Jelena i Duško s ćerkamafoto: Ana Paunković


- Tata je Atini i Niki u Kini kupio poklon. Rekla bih vam i šta, ali bolje da zadržim to za sebe i ne bodem oči, jer živimo u Srbiji. Jer Duško i ja se trudimo da ćerkama ispunimo sve želje. Imali - nemali, njih dve su nam na prvom mestu. Kad sam ja odrastala, bila je teška situacija i moji roditelji su mi pružili sve iako nisu uvek imali. Majka je s platom od dve marke pozajmila novac da snimim album, koji je u to vreme koštao 25.000 maraka, tako da će roditelj, kad želi i voli svoje dete, uraditi sve da mu ispuni najveće želje. Kako godine prolaze, rođendanske želje mojih ćerki su veoma jednostavne i dečje - da se isprljaju, da se popnu na drvo, da donesu svaku moguću životinju koju nađu na ulici kući i da ja to prihvatim. Naravno, sve ispunjavamo. Ovog puta želele su da im otvorim po Instagram profil, a druga želja bila im je da budu manekenke. To drugo sam im ispunila jer obe obožavaju da se slikaju i fantastične su u tome - otkrila je pevačica, koja je poslednjih godina živela na relaciji Istanbul-Beograd, a od pre dva meseca Tursku je zamenila najmnogoljudnijom zemljom na svetu.

 

Nika i Atina slave rođendan istog dana
Nika i Atina slave rođendan istog danafoto: Ana Paunković

- Živimo u jednom od najlepših delova Kine. Sve je veliko, lepo i sređeno. Kina je veoma razvijena zemlja i mislim da će vrlo brzo prestići Ameriku i zavladati svetom. Vreme koje sam tamo provela bilo je veoma uzbudljivo, obilazili smo dosta toga, od Hongkonga do njihovih božanstvenih ostrva, gde smo bili na moru. Sve je veoma egzotično. Kinezi su divni, pošteni, radni i vredni. Mene su gledali kao vanzemaljca, pokazivali su prstom u mene, pa mi je to bilo simpatično i slatko. Usput sam tamo imala i sastanke za moju modnu liniju. Iskreno, iako je sve to fenomenalno, ne bih mogla da zamenim Beograd ne samo Kinom nego bilo kojom drugom svetskom prestonicom. Veoma sam vezana za Istanbul, navikli smo se na taj grad pa smo odlučili da, kad prođe ova kineska avantura, živimo na relaciji Istanbul-Beograd - ističe Jelena, kojoj je pored karijere najvažnije to da očuva svoj brak.

 

Jelena i Duško na rođendanu
Jelena i Duško na rođendanufoto: Ana Paunković

Duško i ja živimo za naše ćerke i porodica nam je najvažnija stvar na svetu. Nažalost, na pravi način ne mogu da se posvetim svojoj deci, kao ni Duško, i onda se trudimo porodično da učestvujemo u njihovom vaspitanju, pa su tu obe bake, dadilje i tetke, jer je teško uskladiti stalna putovanja. Teško jeste, ali ako kažem da moja deca važe za najbolje u školi, da imaju sve petice, da ih svi hvale kako su lepo vaspitane, mislim da smo suprug i ja uradili pravu stvar. One su naš oslonac i zbog njih je naša zajednica čvrsta i jaka", zaključuje pevačica, koja se vratila i svojim obavezama u "Zvezdama Granda", gde je stalna članica žirija.

Svake srede uz Kurir, besplatno, magazin Glossy
Svake srede uz Kurir, besplatno, magazin Glossyfoto: glossy

 

makonda-tracker