otmena idila

Cela porodica na okupu: Viktorija Bekam sa decom pozirala za britanski Vog! (FOTO)

0

Kraljica mode pokazala je ko joj daje "vetar u leđa"...

viktorija bekam
viktorija bekamfoto: Profimedia

Četiri Bekamova deteta su očigledno nasledili smisao za modu od svoje majke Viktorije Bekam, odmah pošto su su se našli u britanskom časopisu Vogue na naslovnoj strani, gde je Bekam proglašen za oktobarskog Isusa!

 

Pošto su deca (Harper Seven, 7, Cruz David, 13, Romeo James, 16, i Brooklyn Joseph, 19) otmeno pozirali za naslovnu stranu magazina sa svojom majkom i njihovim kućnim ljubimcem - psom Oliverom, takođe je zabeleženo koliko su se zabavljali i uživali zajedno u letnjim aktivnostima. 

 

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Na drugoj slici deca su se igrala pištoljima na vodu, dok su njihovi roditelji uživali sedeći na travi. Viktorija (44) je bila jedini član porodice koji gleda impresivno u kameru - sve dok njihov pas Oliver nije krenuo da se igra i skočio na nju.

 

 

Bekamovi su takođe nedavno, u subotu 03. septembra napravili slavlje za jednog od svojih članova porodice - Romea, koji je napunio slatkih 16 godina.

 

Srećan rođendan Romeo! Ne mogu da verujem da moja beba ima 16 godina! - rekla je njegova majka Viktorija Bekam

 

Na drugoj slici slavlja, Romeo je sedeo ispred gomile sivih i belih balona, kao i stola prepunog poklonima, dok je na drugoj prikazana torta koja je bila specijalno napravljena za Romea u obliku teniskog reketa. 

 

 

 

makonda-tracker