čestitamo!

Porodila se naša poznata voditeljka: Ponosni roditelji za sina su odabrali PRELEPO IME!

0

Poznata voditeljka porodila se danas i na svet donela zdravog dečaka!

foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Vest da je pevačica Aleksandra Prijović u blagoslovenom stanju odjeknula je danas u domaćim medijima poput bombe. Međutim, baš na današnji dan, lepa voditeljka emisije "Premijera", Tijana Prica na svet je donela dečaka. Sinu je dala ime Kosta, a mama i beba se osećaju dobro.

 

Podsetimo, Tijana se mesecima pojavljivala na malim ekranima bezmalo svakodnevno, a niko nije ni primećivao da je u drugom stanju, budući da nije "nabacila" vidan višak kilograma sve dok nije ušla u poslednje mesece trudnoće, a o prinovi nije javno govorila.


Prica i njen suprug Bojan venčali su se krajem prošle godine, i to tako što su građansko venčanje obavili u Sloveniji, dok su se na večnu ljubav pred Bogom zakleli u srpskoj prestonici. Nakon toga par je otputovao u Dubai na medeni mesec, a odmah po povratku u Srbiju voditeljka je posumnjala da je u drugom stanju, a test je oko Nove godine potvrdio njene sumnje.

 

Ono što je posebno interesantno je to da su se Tijana i Bojan upoznali još u srednjoj školi, kada se među njima probudila ljubav koja je traje i do današnjeg dana, a sada je i krunisana i proširenjem porodice.

 

 

makonda-tracker