ODUŠEVILI IZGLEDOM

Ko bi rekao da su BAKA I DEKA? Marinko i Slavica Rokvić uživaju sa UNUKOM, a fanovi ne prestaju da komentarišu JEDAN DETALJ! (FOTO)

0

Porodica Rokvić trenutno boravi u Budvi, a ponosni baka i deka ne skrivaju sreću zbog vremena koje provode sa svojim unukom

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

U porodici Rokvić u proteklih nekoliko godina ne prestaju da se nižu slavlja!

Nakon što je Marinkov sin iz prvog braka, Dario, dobio sinove Romea i Matea, u porodične vode uplovio je i njegov najmlađi sin Marko koji je krajem 2015. godine sa svojom izabranicom Sarom dobio sina Despota.

 

foto: Privatna arhiva

Samo nekoliko meseci kasnije i Markov stariji brat Nikola dobio je naslednicu Leonu, koju je na svet donela njegova supruga Bojana Barović.

 

Koliko uživaju u svojim ulogama svi članovi poznate porodice gotovo svakodnevno pokazuju svojim pratiocima na društvenim mrežama, a jedna od poslednjih u nizu privukla je posebnu pažnju.

 

Naime, budući da poseduju stan u Budvi, Rokvići ne propuštaju priliku da letnje dane provedu upravo u ovom crnogorskom gradu, a ovog puta zajedno su otputovali Marinko, Slavica, Marko, Sara i njihov sin Despot.

 

Marinko nije propustio priliku da pokaže javnosti koliko uživa u ulozi deke, pa je objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom suprugom i unukom.

- Leti, leti, Despot, sa bakom i dekom na letovanju - ponosno je napisao proslavljeni pevač uz objavljenu fotografiju koja je za kratko vreme prikupila pregršt lajkova, a osim što je mnoge raznežila porodičnom idilom, bilo je i onih koji nisu mogli a da ne prokomentarišu Marinkovu formu i Slavičinu lepotu.

 

- Bravo za baku i deku! Svaka čast momčino, vidi se sportska građa! - samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca.

 

 

makonda-tracker