Glossy PRIČA NEDELJE

Lepa Brena otkrila NEPOZNATE porodične detalje: Filip i Stefan su naučili da život NIJE BAJKA!

0

Legendarna pevačica kaže da nema vremena za dugo letovanje, ali uskoro brodom kreće na krstarenje koje će predstavljati kratak predah od brojnih obaveza

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Baš onako kako se oseća i kakvom energijom zrači, legendarna pevačica Lepa Brena (57) ovog leta privlači i događaje koji su vredni pamćenja. Nakon spektakularnog venčanja njenog pastorka Filipa Živojinovića i mlade koleginice Aleksandre Prijović, na kojem je pokazala kako je domaćin na nivou u svakom smislu, Brena je otputovala u Sarajevo, gde joj je uručeno jedno specijalno priznanje za životno delo za oblast muzike, kao i biznisa, i tom prilikom pobrala je epitete za najuticajniji regionalni brend i živu legendu regiona.


- Ova nagrada mi mnogo znači jer ima veliku poruku za sve veoma vredne i uspešne ljude, bez obzira na pol i profesiju. Doživljavam je kao veliki podstrek za dalji rad - kaže Brena za Glossy.

 

Inače, ovoga puta sve se poklopilo. Priznanje joj je uručeno u gradu koji joj je posebno drag.

 

foto: Privatna Arhiva


- Sarajevo je predivan grad otvorenog srca i gostoljubivosti. Uvek se radujem kad mu se vraćam jer me za njega vezuju uspomene i mnogo prijatelja - ističe Brena, koja je samo nekoliko dana kasnije, 7. jula, nastupala na stadionu u Končarevu kraj Jagodine, gde se održao tradicionalni kik-boks meč povodom seoske krsne slave Svetog Jovana. Poslednji put pevačica je u ovom kraju bila pre 30 godina, a oduševilo ju je to što je u publici preovladavala mlada generacija.


- Imamo veoma pametnu i inteligentnu omladinu i ja se trudim da onima koji me vole budem podstrek i uzor. Uvek kada pričam s mladima volim da im kažem da ništa ne pada sa neba i da, ako hoće nešto da ostvare, moraju dobro da se potrude. Vredan rad, strpljenje i trud dovode do uspeha - kaže pevačica i dodaje da je to prenela i na svoje sinove, koji su tokom studiranja u Americi vredno radili.

 

foto: Luka Šarac


- Tamo su sami zarađivali jer su tako želeli. Mnogo njihovih prijatelja nije imalo sredstava i finansija da u Americi lagodno živi, a Filip i Stefan su im pomagali i sami radili, kao konobari ili neka slična zanimanja. To im se dopalo, a i meni jer su tako naučili da život nije bajka. Mora da se radi, svejedno da li ste najbogatiji ili najsiromašniji. Oni bogati gledaju kako da zadrže svoje bogatstvo i u šta da ulažu kapital, a ovi što ne rade misle da će nešto da padne s neba - kaže Brena, kojoj je u jeku svetska turneja, pa nema vremena za klasičan godišnji odmor.

foto: Damir Dervišagić


- Leto provodimo malo radno, malo na odmoru. Uskoro se ukrcavam na brod, pa gde stignem - kaže s osmehom pevačica, koja je za svoj 58. rođendan, 20. oktobra, zakazala veliki koncert u Štark areni, kojim će obeležiti 35 godina karijere, a za koji lagano sprema repertoar.

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir

foto: glossy

 

makonda-tracker