novi glossy

Seka Aleksić: Drago mi je što Jakov liči na TATU!

0

Ponosna na to što mnogi kažu kako njen sin Jakov sve više liči na tatu, pevačica kaže da je svesna obaveza koje nameće roditeljstvo i da joj ništa u vezi s detetom ne pada teško

foto: glossy
foto: glossy

Folk zvezda Seka Aleksić (37) postigla je sve što je želela u životu. Ima uspešnu karijeru i porodicu, a kruna njenog uspeha svakako je sin Jakov, kojeg je rodila 24. septembra 2016.

 

Seka kaže da je ponosna na to što njen naslednik pokazuje kako svakim danom sve više liči na oca Veljka Piljikića.

 

- Otkad se rodio, Jakov je isti tata, zbog čega sam veoma srećna. Nisam od onih majki kojima je krivo kad joj neko kaže da joj dete liči na oca. Pa, na koga će da liči ako ne na svog tatu?! Ali, ja u Jakovu vidim i sebe. On je jedno veselo dete koje odrasta u porodičnoj harmoniji. A sve se to vidi na njemu. Veljko i ja se trudimo da nikada ne rešavamo nesuglasice pred detetom. Živimo za našeg sina i nastojimo da odrasta u miru - počinje priču Seka, svesna velike odgovornosti koju joj je nametnulo majčinstvo...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 35. broju magazina Glossy, koji u sredu, 11. jula dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: glossy

 

makonda-tracker