Glossy PRIČA NEDELJE

Jelena Karleuša: Duško me je učinio PRAVOM ŽENOM!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

miki

05-07-2018 11:11h
Pa da,svoju decu si zastitila od kica i sunda u sta i ti spadas,a tudju decu trujes istim!!!Za brak svaka cast!

Mima

06-07-2018 12:09h
Da nema haljinu i drugu boju kose,kao da su oboje muskarci!

Tja

06-07-2018 12:43h
Ehhh..Niste vi to draga sami postigli, mislim svaka cast na razumevanju,podrsci,ljubavi medju vama, ali da bi sve to postigli morate imati puno ljudi oko sebe koji rade sporedne poslove kako bi vi mogli pevati,igrati fudbal, igrati se s decom i putovati..tako da nije to samo velika volja, nego i velika kolicina novca koja placa dadilje, kucne pomocnice,sofere,edukatore, privatne skole,..Nije u pitanju ljubomora ili pakost, nego mi ide na zivce kako svi nesto uspesni sa velikim karijerama, uspesnom decom i sve postizu,a niko ne pominje na koji nacin i ko im pomaze,ispade svi oni svemoguci. Da ti moja Kelena ustajes rano pa spremas decu za skolu,pa muza na posao,pa pravis rucak,cistis,peres peglas,pokupis decu iz skole, ucis sa njima, mesis im kolace i palacinke..ehhh,malo sutra bi vi svi imali karijere..ali eto, tu ispomoc u svemu sto nabrojah niko ne spominje, svi sa supermocima
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: