novi glossy

Marko Kešelj: Želja mi je bila da sina krstimo na Kosovu

0

Košarkaš Crvene zvezde i njegova nevenčana supruga Jovana Petković svog devetomesečnog naslednika Nenada uveli su u hrišćanstvo u manastiru Dečani, a za kuma su odabrali dugogodišnjeg prijatelja Miroslava Raduljicu

foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Košarkaš Crvene zvezde Marko Kešelj (30) i njegova nevenčana supruga Jovana Petković 23. juna krstili su svog devetomesečnog sina Nenada u manastiru Dečani na Kosovu i Metohiji. Sportista je u ime dugogodišnjeg iskrenog prijateljstva za kuma odabrao svog kolegu Miroslava Raduljicu, koji je tokom svetog čina sve vreme držao mališana u naručju. Posle obreda u manastiru, krštenje su proslavili svečanim ručkom u društvu najbližih.

 

- Bilo je prelepo, osim što nas je u putu malo omela kiša. U Dečanima smo lepo dočekani i sve je bilo baš kako treba - počinje priču Marko i otkriva zbog čega se odlučio da dete krsti na svetoj srpskoj zemlji...


Kompletan tekst pročitajte u novom, 34. broju magazina Glossy, koji u sredu 4. jula dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker