recept za sreću

Emotivna ispovest Maje Nikolić: Kako se čuvaju LJUBAV i BRAK

0

Jedno od najpopularnijih i najlepših TV lica u Srbiji, Maja Nikolić, otkriva tajnu svog dve decenije dugog i srećnog braka.

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Voditeljka Maja Nikolić omiljeno je lice sa malih ekrana, a publika je posebno ceni i voli ne samo zbog profesionalnosti, već i zbog toga što godinama uzor stabilnog porodičnog života. Maja je dvadeset godina u braku sa suprugom Aleksandrom, s kim ima troje dece, a o svom privatnom životu priča retko i diskretno. U intervjuu za magazin Story otkriva tajnu svog uspešnog braka i priznaje da je suprug osvojio delima a ne rečima:

 

foto: Privatna Arhiva

On je čovek u koga sam bila beskrajno zaljubljena, ali me je potpuno kupio kad je stigla naša Tea. Osvojio me bezrezervnom podrškom koju mi je pružio. Uvek je želeo da ispoljim sve svoje mogućnosti, govorio - ti to možeš, idi, radi, probaj. Naravno, i ja se trudim da budem takva... Nisam žena koja bi pala na neke romantične izjave. Rečenice koje nisu potkrepljene delima ne znače mi ništa. Krajem jula biće dvadeset godina kako smo zajedno. Moj suprug je učinio toliko neverovatnih dela da ne bih mogla ni da ih nabrojim," ispričala je Maja za Story.

foto: Promo

Lepa voditeljka priznaje da i u njenom braku, kao i u svakom drugom, dolazi do nesuglasica i preporučuje kako ih prevazići:

Uvek bih rekla - razgovarajte, a ako prvi razgovor ne urodi plodom, preporučila bih  još jedan, pa još jedan... Međutim, postoje situacije i  odnosi za koje nema rešenja. Tada treba razmišljati o drugim opcijama, jer zaista ne verujem u ostajanje u braku ili vezi u kojoj niste srećni i ispunjeni. Mislim da svi treba da težimo ka tome da budemo srećni, zadovoljni, poštovani i voljeni. Ukoliko toga nema, ne vidim koja je svrha braka," smatra Maja.

 

 

makonda-tracker