OTVORENO O SVEMU

Boban Rajović otkrio TAJNU: Za uspešan brak moraš da znaš dobro da LAŽEŠ!

0

Popularni pevač progovorio je o svom braku, otkrivajući tom prilikom šta je neophodno za savršen odnos između supružnika

foto: FILIP PLAVČIĆ
foto: FILIP PLAVČIĆ

Boban svakodnevno zbog brojnih poslovnih obaveza putuje širom Balkana. Supruga Dragana Rajović živi sa decom u Beogradu i ne voli preterano da bude prisutna u medijima, a pevač otkriva i zašto.

 

- Moja žena nije u fazonu da se pokazuje u javnosti. Ne želi da bude u medijima i ne daje izjave, a isto tako ne ljubomoriše mnogo. Zna kakav je moj posao... - kaže odmah na početku razgovora.

 

Na pitanje koja je tajna uspešnog i dugog braka, Boban odgovara:

 

- Moraš dobro da znaš da lažeš... (smeh). Šalim se, razumevanje, fleksibilnost i naravno da bez ljubavi ne bi bilo ničega. Ne bih ni u brak ušao da je nisam voleo. Ali, posebno kod moje žene potrebno je mnogo razumevanja. Što se mog braka tiče, rekao bih da je više ona zaslužna za to. Svaka čast mojoj ženi, ali isto tako volim da kažem i svaka čast meni. Toliko iskušenja, lepih žena, lepih devojaka, treba svemu tome odoleti i vratiti se kući. A Danci, pošto sam živeo u Danskoj, imaju jednu izreku: "Skupljaj apetit napolju, a jedi kod kuće" - kaže Boban za Blic.

 

 

makonda-tracker