uživa u majčinstvu

Ana Nikolić progovorila o PROŠIRENJU PORODICE: Bilo bi lepo da Tara dobije BRATA ILI SESTRU!

0

Ana Nikolić (39) uživa u majčinstvu i maksimalno je posvećena svojoj desetomesečnoj naslednici, a sada je progovorila o proširenju porodice.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

Pevačica je tu odluku saopštila suprugu Stefanu Đuriću Rasti (28), koji bi, sa druge strane, želeo bar još dvoje dece.

 

- Ani i Rasti je ćerka centar sveta. Oboje su joj u potpunosti posvećeni i ispunjavaju joj sve želje. Pevačica uživa u svakom trenutku provedenom sa desetomesečnom naslednicom, od koje ne želi da se odvaja ni na trenutak. Njih dve idu zajedno u šetnju, u teretanu, kod prijatelja, a budući da je Rasta poslednjih dana prezauzet oko nastupa i novog albuma, zbog obaveza ne stigne da im se pridruži, pa su često razdvojeni. Međutim, s vremena na vreme Ani spomene kako bi bilo dobro da rade na proširenju porodice. E, tu nastane problem, jer ona to ne želi. Bar za sada - priča izvor Kurira blizak Nikolićevoj.

I pevačica je indirektno to potvrdila.

 

- Moja ćerka je čarobna. Volela bih da imam mnogo dece, ali ne znam koliko je to izvodljivo. Sve sam podredila naslednici i želim da uživam u njenom odrastanju. Srećna sam što imam mlađeg brata i bilo bi lepo i da moje dete ima nekog, ali videćemo. Ona je moj izvor hrabrosti i unutrašnje jačine, moj smiraj, pokretač i smisao života. Isto tako, obaveze i euforija oko nje glavni su razlog laganog korigovanja viška kilograma, tako da kod mene se tako nešto ne planira - rekla je Nikolićeva u jednom intervjuu.

 

makonda-tracker