Glossy PRIČA NEDELJE

Nina Janković otvoreno o porođaju i majčinstvu: Nešto ovako nisam mogla NI DA SANJAM!

0

 

Samo dve nedelje nakon porođaja glumica otkriva kako provodi prve dane sa sinom i kaže da joj je suprug Mateja najveća pomoć oko bebe

foto: Petar Đorđević

Naša uspešna glumica Nina Janković (30) i njen suprug Mateja Dičić (34) nakon skoro četiri godine braka kao krunu velike ljubavi dobili su 13. aprila sina Vukašina. Ponosna majka kaže da uživa u novoj ulozi i da joj ništa ne pada teško.

 

- Majčinstvo je nešto najlepše što mi se dosad desilo u životu. Porođaj nisam ni osetila i protekao je bez komplikacija. Nešto ovako nisam mogla ni da sanjam. Svi ti pričaju da je lepo biti majka, ali osećaj ne može da se opiše rečima. Samo gledam u bebu i uživam u svakom trenutku provedenom pored nje - opisuje Nina i smatra da je Vukašin slika i prilika svog oca Mateje.

 

foto: Instagram


- Liči na tatu. Stvarno mi je prelep sin, nije što je moj. Ne vidim da je išta pokupio na mene - kroz osmeh konstatuje Nina i dodaje:


- Babica je rekla kad ga je kupala da ima velika stopala i da će sigurno biti sportista. Mi ćemo ga kao roditelji podržati šta god da odabere: glumu, sport ili nešto treće - sigurna je umetnica, kojoj oko naslednika najviše pomaže suprug, a uskoro se u Beograd seli i njena majka, koja će joj biti desna ruka u odgajanju Vukašina.

 

- Matija mora da počne da radi i neće više moći da mi bude ispomoć tokom celog dana oko bebe. Vukašin je dobar, spava, budi se na svaka dva i po sata i stalno se smeje. Drago mi je što ga dojim - kaže Nina, koja se rukovodila pravilom svoje majke da sinu da ima tek pošto ga uzme u naručje.


- Oduvek mi se najviše sviđalo ime Vukašin, kao i suprugu. Nekako mi leži uz njega. Bilo je još nekoliko imena u opciji - objašnjava glumica.

 

Inače, Mateju je upoznala preko svoje drugarice i koleginice Tamare Dragičević. Dičić je igrao košarku i studirao ekonomiju, a danas je uspešan menadžer. Verili su se krajem 2012, a venčali 31. maja 2014. godine u Beogradu. Crkveno venčanje održano je u Crkvi Svetog Marka, a građansko sklapanje braka i svadbena proslava u jednom prestoničkom hotelu. Nina se već za nekoliko nedelja vraća poslu, što joj neće pasti teško.


- Očekuje me snimanje nove sezone serije "Ubice mog oca". Na pozorišne daske staću već od jeseni - zaključuje glumica.

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir

foto: glossy

 

makonda-tracker