ponosna mama

Anja Stojković raznežila javnost dirljivom fotografijom: Kao da sam te juče rodila, anđele moj...

0

Nakon glamuroznog venčanja o kom je pisao svet, ćerka našeg proslavljenog fudbalera i njen suprug vratili su se svakodnevnim obavezama

foto: Instagram
foto: Instagram

Ćerka Dragana Stojkovića Piksija aktivan je korisnik društvenih mreža, putem kojih sa javnošću često deli fotografije iz svakodnevnog života.

 

A post shared by Anja Valente (@anja) on

Nakon spektakularnog venčanja koje su Anja i njen izabranik Ugo Valente za svoje prijatelje i članove porodice upriličili na ekskluzivnoj lokaciji, poznati supružnici vratili su se svakodnevnim obavezama, kako poslovnim tako i porodičnim.

 

A post shared by Anja Valente (@anja) on

Nakon što je sa javnošću podelila fotografije svoje bajkovite ceremonije venčanja, Anja je rešila da još jednom svima stavi do znanja koliko uživa u porodičnom životu i roditeljstvu, pa je sa javnošću podelila fotografiju svoje naslednice Indije Rouz i uz nju napisala emotivnu poruku.

 

A post shared by Anja Valente (@anja) on

- Osećam se kao da sam te juče donela na svet, anđele moj... - napisala je Anja uz nežnu fotografiju svoje mezimice, koja na slici stoji okrenuta leđima, budući da ponosni roditelji još uvek ne žele da otkrivaju javnosti identitet svoje ćerke.

 

A post shared by Anja Valente (@anja) on

 

makonda-tracker