Glossy PRIČA NEDELJE

Nataša Bekvalac vraća se poslovnim obavezama: Naslednica Katja dobila bebisiterku

2

 

Nakon što je 28. februara na svet donela ćerkicu Katju, pop pevačica Nataša Bekvalac lagano se vraća normalnom životu.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

 

Naime, tokom prvih nekoliko nedelja maksimalno je bila posvećena bebi i svom oporavku pošto se porodila carskim rezom, ali kada su se već malo uhodale, i Nataša je postala opuštenija.


Iako joj pored supruga, biznismena Luke Lazukića, u novonastaloj situaciji najviše pomažu roditelji, pevačica je pre nekoliko dana angažovala i dadilju koja će u odsustvu mame i tate brinuti o Katji. Iako je za sada angažuje na nekoliko sati dnevno, uskoro će se ona uz bebu zadržavati i duže kako bi roditelji nesmetano mogli da se vrate poslovnim obavezama.

 

Tako su prošlog četvrtka, na Mladence, 22. marta, Nataša i Luka dočekali goste u jednom prestoničkom restoranu, gde su mogli da se opuste. Bio je ovo prvi provod pevačice nakon što se po drugi put ostvarila u ulozi majke.

 

foto: Vladimir Šporčić


Inače, popularni roditelji sa svojom naslednicom i dalje žive u prestonici, iako je plan bio da se odmah po rođenju ćerkice presele na pevačicino imanje, u prostranu kuću u Čeneju. Iako je enterijer u potpunosti sređen za stanovanje, konačna selidba desiće se tek 1. aprila, kada se vreme skroz stabilizuje. Za sada im je lakše da hladne dane provedu u toplom, ušuškanom stanu na Dedinju. Za to vreme, Natašina starija ćerka Hana, koju je dobila u braku sa prvim suprugom, proslavljenim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, već nekoliko meseci pohađa školu u Novom Sadu i trenutno živi kod pevačicinih roditelja, dok se za mesec dana ne pridruži mami i sestri u Čeneju. I kad napuste Beograd, Nataša nekretninu u najelitnijem delu grada neće prodavati, niti iznajmljivati, već će je koristiti kad bude dolazila u srpsku prestonicu zbog posla.

foto: Miloš Nadaždin


Da se Nataša lagano vraća u formu i normalan život, pokazuje i činjenica koliko se uželela mikrofona i posla koji joj je gotovo u krvi. Već je počela da pregovara sa saradnicima oko pripreme novih pesama, a već narednog meseca trebalo bi da se sastane sa svojom ekipom u studiju gde će početi sa snimanjima. Menadžer joj je zakazao nastupe od septembra, mada postoji velika verovatnoća da će i mnogo ranije početi da peva.

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir

 

foto: Glossy

 

 

 

makonda-tracker